Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Karmosin

Registrerad: 29 mar 2011 18:45 Senaste besök: 18 apr 2018 00:04 Online: Nej

Mrholytrain Holytrain

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Lite saker jag tog med hem från japan!

Karmosin 9 sep 2017 18:05674 visningarKommentera: 5 !

Lite sent kanske, kom hem från Japan den 24'e Augusti, men ville ändå lägga ut ett blogginlägg om detta!En K-on statuett, ska ges som souvenir till en kompis, inte själv kollat på serien. Har blivit lite förälskad i den. Väldigt välmodellerad och dynamisk posé.Här har vi mer saker som jag är mer bekant med! Josuke i bakgrunden köpte jag i USA, men DIO som står till höger om honom införskaffade jag i japan. Tack vare vinkeln ser han lite derpig ut dock. :P
Till höger om DIO har vi Black Sabbath, ett av mina favorit-stands i serien till utseende. Blev väldigt glad när jag hittade den, då det är en lite mer obskyr figur från serien.

Framför dem så har vi lite Megaten-figurer jag hittade där, som jag blev väldigt glad över då serien är en av mina absoluta favoritserier. Från höger till vänster har vi Alice, Loke och den falliska klassikern: Mara. Hjulen på vagnen rullar t'om så man kan åka runt med honom om man vill. ;)

Framför dem har vi China från Hetalia, en gåva från min kompis jag var i japan med, då han fick dubbletter från en mysteriebox med figurer från den serien. höger om Megaten-demonerna har vi Chibi-Katsura från Gintama, också från en mysterie-box.

Och till höger om honom har vi tre monster från Dragon Quest, som jag fick från en gachapon-maskin. Högre kvalité än något sånt man hittar i sverige, men kostar väl lite mer också. :)Längst till vänster här har vi Pikachu, som lyckas sova, även fast DIO håller på och krossar en också sovande Litten med en ångvält. Vi har också EVA Unit 02 som divekickar den stackars katten i ansiktet. EVA 02-figurinen var faktiskt även den från en gachapon-maskin. Fruktansvärd kvalite på modellering och färgning för en figurin man får i en kapsel-maskin!

Till höger om den gruppen har vi Chibi-Estelle och Chibi- Naoto, med Izanagi i bakgrunden. Estelle och Izanagi har jag sedan innan, men Naoto fick jag i en mysterie-box. Vi har också en gråtande Chun-Li till höger om dem, taget från continue-skärmen i Street Fighter 2.Alla figuriner här har jag haft sedan innan, förutom ett par, som är mina favoriter av alla jag tog hem från Japan.

Baronen och hans fästmö från Om du lyssnar noga, min absoluta favoritfilm från Studio Ghibli, som står i mitten av fotot. Absolut älskar dessa, och när jag funderade på vart jag skulle ha dem så kändes det bara logiskt alla ha alla katter i samma grupp på mitt skrivbord. [smile]

De har även en musikdosa i sig som spelar "Country Roads" när man drar upp den. ^^De sista köpen är inte figuriner, men är fortfarande mer för show än något annat. Fick tag i Shin Megami Tensei originalet till SNES, vilket jag blev väldigt glad för då jag haft uppföljaren ståendes ensam hemma i några år nu efter att ha hittat det billigt på tradera.
Persona 2: Eternal punishment var en gåva från min kompis, väldigt glad över den också. [smile]Och sist men inte minst så har vi den är söta kattmössan som jag fick tag i i en kapsel-maskin. Som ni ser så älskar Grålle den! ;)

Och det var det. Var verkligen en fantastisk resa. Så mycket nya intryck och coola upplevelser! Måste åka dit igen någon dag, men kommer förmodligen se om jag kan komma ut lite mer på landsbygden då också. [smile]

Lite mer generella foton:


Taggar: Japan, figuriner, Jojo, Karmosin, Persona, megaten

« Till bloggen

Kommentarer

Rikard Halvarsson13 sep 2017q

Vart i Japan var du då? Tokyo? :p

Du borde skriva lite om resan i allmänhet och bjuda på lite bilder ^^

Karmosin13 sep 2017q

Rikard Halvarsson:

Vart i Japan var du då? Tokyo? :p


Var typ två veckor i Tokyo och en vecka I Osaka. :)

Rikard Halvarsson:

Du borde skriva lite om resan i allmänhet och bjuda på lite bilder ^^


Har funderat på det. Inte hittat tiden eller orken att verkligen sätta mig ner och sortera alla bilder jag tog och så, men möjligt att jag gör någon av de närmsta helgerna. :)

Rikard Halvarsson13 sep 2017q

Alltid kul att se bilder från Japan-resor, båda vad man köpt och från själva resan ^^ Så hoppas att få se mer.

ZidaneIX13 sep 2017q

Trevliga bilder! Gillar särskilt Nendoroid Estelle.

Karmosin13 sep 2017q

ZidaneIX:

Trevliga bilder! Gillar särskilt Nendoroid Estelle.


Tack! ^^

Och ja, den är söt. ^^ Hittade den på ebay för 4'a år sedan för ett väldigt billigt pris. Nu när jag tänker på det så är det helt möjligt att det är en bootleg. :P Väldigt nöjd med den hursomhelst. Inte jättemycket trails in the sky merchandise där ute, och Estelle är ju den charmigaste karaktären i typ hela serien. :)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.