Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Karmosin

Registrerad: 29 mar 2011 18:45 Senaste besök: I dag 01:11 Online: Ja

Mrholytrain Holytrain

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Ny bild: Renderingsövning

Karmosin10 okt 2017 23:24478 visningarKommentera: 4 !

Så detta var något jag höll på med lite idag. En simpel bild där som jag försökte rendera mer än jag vanligtvis brukar göra med mina bilder.Karaktären är ett koncept till ett hypotetiskt spel-projekt som jag skapar en grafisk portfolio till i skolan. [smile]

« Till bloggen

Kommentarer

Terzom22 okt 2017q

Niice! :) Vad gör du i skolan? Ritar du concept art och sånt eller gör du ingame 3D eller grafik? Eller är det mer generellt? Vad vill du arbeta med i spelväg, designer?

Karmosin22 okt 2017q

Just nu läser jag kurser för fördjupning inom 2D-illustration och animation inom 3D. Har arbetat på två större spelprojekt under de två åren jag gått, brukar ha något sådant projekt de 3 sista månaderna av varje vårtermin. På ett av spelen var jag producent, men arbetad även som grafiker och pusseldesigner i spelet. Det andra var jag art-lead, där jag gjorde koncept för våran estetik och ritade lite sprites samt lite animation.

Linjen jag läser är speldesign och grafik på Uppsala universitet, men jag är helt klart mer intresserad och inriktad på det grafiska än speldesign, även om det är ett intressant ämne också. Helst skulle jag vilja bli en konceptare eller mer specifikt karaktärsdesigner. :)

Lord_ENERU23 okt 2017q

Har du någon portfolio eller liknande någonstans online (tror du hade en DeviantArt)? eller är det bara privat med vissa teckningar här och där?
Skulle vara kul att se koncept och annat från era project!

Koncepterare är nog för övrigt det mest intressanta, alltid kul att se hur karaktärer kunnat se ut och hur saker har ändrats!

Karmosin23 okt 2017q

Lord_ENERU:

ar du någon portfolio eller liknande någonstans online (tror du hade en DeviantArt)? eller är det bara privat med vissa teckningar här och där?
Skulle vara kul att se koncept och annat från era project!


Nej, tyvärr. Det är något jag borde göra dock, så tror jag kommer ta en dag och samla ihop det jag har på datorn för det syftet. Isåfall gör jag gärna en blogg där jag lägger ut och pratar lite om bilderna och tankarna bakom dem. :)

Lord_ENERU:

Koncepterare är nog för övrigt det mest intressanta, alltid kul att se hur karaktärer kunnat se ut och hur saker har ändrats!


Det är utan tvekan det mest kreativa yrket man kan ha som grafiker. Jag tycker 3D-modellering är roligt också, men det är ofta att skapa något utifrån en turnaround du får från någon annan. Det har dock blivit lite mer populärt att koncepta i vissa mer freeform-3D program som Z-brush och mudbox dock.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.