Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Keigo

35 Registrerad: 9 maj 2011 13:06 Senaste besök: I dag 16:40 Online: Nej

www.kingdompleased.com keigo-mak

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Love Kills

Keigo20 maj 2013 00:231858 visningarKommentera: 6 !

Ja, jag är kär! Men som vanligt för min del är den i ovisshet. Den är inte riktigt besvarad än och det håller på att göra mig galen. Det är det värsta fall av förälskelse, man blir fast i en limbo av berg o dalbana. Ibland blir man glad och fnittrig som en fjortis som blir kär för första gången, och ibland blir man deprimerad och det känns som att världen går under.

Med mina 30 år i nacken har jag nu mer eller mindre lärt mig att hantera denna jobbiga fas, det är genom att jobba som tok inför årets Comic Con så jag slipper tänka på det hela tiden. Jag hoppas jag får ett svar snart, en nobb direkt hade varit mer smärtfritt i längden än att sitta och vänta i obestämd tid med ovissheten. Men visst, ett positivt svar hade varit bäst. Owell, only time will tell, eller nåt sånt.

//KeigoTaggar: Keigo, serier, Spel, Nörd, Humor, teckna, gay, Bög, homo, vår, kärlek, Ångest

« Till bloggen

Kommentarer

Anders Eklöf20 maj 2013q

<3

Mathias Novak20 maj 2013q

Ah, the fabulous world of gays: Preferens- och kukfixering, promiskuösa tegelstenar med en råttas känslospektra.

Om du känner att du balanserar på ovisshet och att relationen är enkelriktad, så gör dig själv en tjänst och bryt upp det hela eller ställ den svåra frågan. Under min första tur ute ur garderoben spenderade jag nio månader på en människa som inte var värd ett skit, kanske min mest självdestruktiva period i livet någonsin. Jag tror att din prins finns i ett annat slott, det gjorde min. Two years and still counting. Tillåt aldrig en annan människa att diktera ditt liv.

Och som vanligt är dina serier helt fantastiska.

Keigo20 maj 2013q

Mathias Novak:

d, så gör dig själv en tjänst och bryt upp det hela eller ställ den svåra frågan.


Absolut, att fråga är redan planerat. Man orkar inte vänta hur länge som helst. Problemet är nu att han inte befinner sig i Sverige just nu, och jag är inte så sugen på att få ett svar via sms. Ansikte mot ansikte ska det vara, så nån gång nästa vecka kanske.

To be continued...

Anonym20 maj 2013q

Säger lite som Novak.

Ta ställning och agera därefter. Skall det vara värt att harva runt med något ovisst skall det verkligen vara något som går långt bortom själva förälskelsen (speciellt om den tycks vara enkelriktad). Saknas intresse är det troligen inte så att din personlighet över tid kommer att få personen ifråga att komma till insikt om att du är någon att satsa på. Känns som att de absolut flesta fattar ett mentalt beslut i ett rätt tidigt skede, ett beslut de dock emellanåt kan behöva rätt god tid på sig att dela med sig av.

Enligt mig, alltså, och min erfarenhet (knappast omfattande, men den finns där). Alltså, knappast en universalsanning, eller något jag vill försöka få att verka som något sådant.

Håller tummarna för dig, att du hittat din prins (om det är vad du söker) och inom kort får veta att så verkligen är fallet.

Keigo21 maj 2013q

Tobias Söderlund:

Håller tummarna för dig, att du hittat din prins


Tack för alla råd och tips. Det kruxiga i mitt fall är att jag får blandade signaler. Det är bl.a. det som har gjort det svårt och dragit ut på tiden. Men ja, jag kommer nog inte falla som en tall om svaret blir nej, men visst hoppas jag på det positiva :)

Nicke Å26 maj 2013q

Visa vem som bestämmer för hilvede!

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.