Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Keigo

35 Registrerad: 9 maj 2011 13:06 Senaste besök: I dag 09:41 Online: Nej

www.kingdompleased.com keigo-mak

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

inför Comic Con och Japan!

Keigo12 jul 2013 00:022559 visningarKommentera: 8 !

Det är dags igen, en av världens största och populäraste nördmässa San Diego Comic Con ligger bara runt hörnet. Nästa onsdag kommer jag svettas bland 100 000-tals andra människor i 5 dagar, jag kan knappt vänta.


Jag är förväntansfull, men har samtidigt väldig dålig koll på exakt vad som händer under dessa dagar. Det finns så mycket information från olika håll, och allt händer samtidigt.
Jag kommer nog bara chilla och gå runt lite, gå kanske till en, två paneler om det är inte för mycket folk i kön. Jag har väldigt svårt att köa en hel dag bara för att se en panel, när jag vet att det finns hundra andra aktiviteter att göra/uppleva. Typ besöka Adventure Time tältet och Regular Show lekplatsen.


Sen finns det också Walking Dead-marathon, där man har byggt en hinderbana och springer ifrån zombies. Jag är lite småintresserad, men man måste köpa biljett i förväg och kostar runt 70 dollar. Det är lite dyrt för att lalla runt i 30 minuter och få kläderna förstörda av fejkblod.


På seriefronten finns det finns det inga störra överraskningar, än. Stålmannen lär vara riktig poppis då hans nya film släpptes inte för länge sen, men eftersom jag inte är någon stålis-fan har jag inga höga förväntningar eller orkar bråka med folk för hans senaste leksaksfigur.


Spin-off TV-serien SHEILD har hajpats lite och kommer ha någon form av panel under mässan. Sen ja, nya Wolverine- och Thor-filmen kommer ju snart, så Hugh Jackman och Chris Hemsworth kanske dyker upp på mässgolvet. Men chansen är nog inte så stor.


Däremot kommer Nathan Fillion (Firefly, Dr. Horrible sing-a-long) till Comic Con, eller allafall utanför mässan till NERD HQ, en egen minimässa grundad av Chuck-skådisen Zachary Levi. Det vore coolt att se honom på riktigt, men han är superpopulär, så biljetterna lär redan vara slutsålda för att andas i samma luft som honom.


Som vanligt kommer jag besöka Portfolio Review dom första dagarna, men jag har varken sett Oni Press eller Dark Horse utannonserat att de kommer vara där, så jag är lite orolig. Jag har fått bra feedback från dem båda och det kanske kan hända lite grejer med dom. Nåja, jag kan alla fall teasa er med omslaget till min serie som jag tar med mig.


Självfallet, kommer jag klä ut mig i år, igen. Jag har tidigare bara visat in progress bilder på min nya kostym. Här har ni den första bilden på den färdiga kostymen. Jag hoppas på mycket uppmärksamhet och ovationer, fast vi får se hur det går, det är nämligen ganska varmt att ha på sig den. Som tur designade jag stora lufthål och inget tyg runt armhålan, så några lökringar kommer inte synas.


Det var allt för mig just nu, mer rapport från Comic Con kommer förmodligen nästa vecka. Förhoppningsvis Kommer både Sony och Microsoft ha sina nya konsoler där. Så med lite tur kanske jag får känna på kontrollerna och provspela de nya spelen.


Ja just det, jag kommer också åka en snabbis till Japan strax efter Comic Con för att delta i en tecknartävling. Jag vet fortfarande inte exakt vad jag ska göra under tävlingen, men de bjöd på både resan och husrum, så jag kunde inte säga nej. Men om någon har några tips vad man kan göra i Tokyo, så hojta gärna till. Jag har inte hunnit planera någonting inför Japan än.

//KeigoTaggar: Keigo, serier, Spel, Nörd, Humor, teckna, gay, Bög, homo, sommar, Comic Con, 2013, Japan, venom, cosplay, Adventure Time, Walking Dead, Nathan Fillion, PS4, XbOne

« Till bloggen

Kommentarer

Alvin12 jul 2013q

Stick på någon kul izakaya i Tokyo, som typ The Lock Up Shibuya. Om det är första gången i Japan kanske det dock går smidigast om du har någon japan eller någon annan som vet hur det funkar med dig.

Nicke Å12 jul 2013q

Jesper är ju där. Kul att du fick allt bjussat! Hoppas du får kul. Jag breömmer dej för att du vågar gå runt med Venom-dressen. Den är ju skitsnygg men väldigt exponerande. Men vafan, klart man ska bjuda på sej själv.

Anonym12 jul 2013q

När jag var i Tokyo över nyår 2010-2011 var jag på Disneyland och strosade runt lite i Akihabara där jag besökte film/spel/serie-affärer och såklart flertalet arkadhallar.

Victor Sjöström12 jul 2013q

Köp onigiri med tonfisksmak! (De med ljusblå förpackning.) :D

Evey Lawliet13 jul 2013q

åk upp I tokyo skytree om dagen är klar. Turistfälla sure, men det är galet mäktigt.

Evey Lawliet13 jul 2013q

oh crap fel konto. är Keske som skrev båda dessa.

Keigo13 jul 2013q

LizZiGicLae:

Stick på någon kul izakaya i Tokyo, som typ The Lock Up Shibuya.


Jag har ingen aning vad det är, men ska kolla upp det! :)

LizZiGicLae:

smidigast om du har någon japan eller någon annan som vet hur det funkar med dig.


Jag har en kompis som är redan där, dock sticker han hem efter två-tre dagar efteråt. Men jag ska nog kunna klara mig, får bli lite lost-in-translation, det ingår i en Japan-resa.

Nicke Å:

Den är ju skitsnygg men väldigt exponerande. Men vafan, klart man ska bjuda på sej själv.


Tack! Ja den visar mycket hud, men det är ju inte värre än att ha badbrallor på sig :) Plus att jag vill bidra en liten balans på cosplay, att även killar kan sexa upp sig lite så det blir lite mer ögongodis för tjejerna, och för vissa killar också självklart [smile]

kontorshunden:

Disneyland och strosade runt lite i Akihabara där jag besökte film/spel/serie-affärer och såklart flertalet arkadhallar.


Jag har läst att Disney Sea World (heter nåt sånt) ska vara ganska häftigt. Typ för vuxnare publik. Men visst, arkadhallar ska besökas tills det blir hål i plånboken.

Victor Sjöström:

Köp onigiri med tonfisksmak!


Låter livsfarligt gott. Jag ska definitivt provsmaka det!

Evey Lawliet:

åk upp I tokyo skytree


Oki doki. Ska kolla upp vad det är.

Oregondanne15 jul 2013q

Du kan ju börja med att besöka alla stationerna på den där tågkartan. ;)

LizZiGicLae:

som typ The Lock Up Shibuya


Eller Alcatraz ER, som påminner om The Lock Up men har roligare mat - direkt från akutavdelningen på ett sjukhus!

Victor Sjöström:

Köp onigiri med tonfisksmak!


Nä, du måste vara mer vågad än så. ;) Testa allt annat än den blåfärgade onigirin.

I övrigt rekommenderar jag baren högst upp i Park Hyatt (om du sett Lost in Translation), strövartåg runt Asakusa och Ueno, en tur till Shimo-kitazawa för spännande shopping och bra livemusik samt en ölrunda i Shinjukus Golden Gai-distrikt.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.