Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Keigo

35 Registrerad: 9 maj 2011 13:06 Senaste besök: I går 14:56 Online: Nej

www.kingdompleased.com keigo-mak

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Comic Con 2014: Jag träffade AVGN!

Keigo 3 sep 2014 18:352380 visningarKommentera: 8 !

Tidigare i veckan skrev jag en recension av Angry Video Game Nerd: The Movie. Det var lite knepigt att knåpa ihop en följsam och intressant text utan att spoila några detaljer, eftersom det hände väldigt, väldigt mycket i filmen.

Men jag blev glad av att läsa andras intryck efter recensionen. Dom flesta här verkar också uppskatta filmen för vad den är. Det är en indiefilm trots allt, så man kan inte riktig jämföra med Hollywood-filmer som har hundra gånger mer i budget och resurser.

Efter filmen berättade James Rolfe att utanför biosalongen så finns det möjlighet att ta en bild med honom och få en autograf. Nästan alla rusade ut mot utgången innan han hann avsluta talet.

Det tog cirka en halvtimme innan jag kom fram till James Rolfe, skakade hand, tackade honom för filmen och tog en bild med honom och Kevin Finn, medförfattare i manuset.

Bilden blev lite crappy och jag har gjort allt i min makt att rädda bilden. Jag skyller på pappan som hjälpte mig ta bilden, han envisades att ta med halva taket och fokusen hamnade på en takkrona.

Jag glömde givetvis ta med mina famicon-kassetter som James kunde signera på, men av ren tur hade jag med mig mina visitkort, med Mega Man som motiv. Efter signeringen gav jag ett extra till James och han blev väldig glad.

Jag hoppas innerligt att filmen blir en succé och att James Rolfe får hålla på med det han tycker om att göra länge till. Han känns väldig genuin och har bra självdistans till sitt arbete. Det är nästan svårt att inte uppskatta honom och hans verk.Taggar: Keigo, serier, Spel, Nörd, Humor, teckna, gay, Bög, homo, Comic Con, 2014, SDCC, Angry video game nerd, avgn, james rolfe, cinemassacre

« Till bloggen

Kommentarer

Martin Barreby 4 sep 2014q

Underbart! Hur kul som helst! Va roligt med visitkortet också! :D

Endymion 4 sep 2014q

Jag uppskattar också hans verk och hans passion för film (och spel) i allmänhet. Särskilt efter att ha gjort en djupdykning i hans andra alster bortom karaktären AVGN.

Kul att du fick möjligheten att träffa honom!

Keigo 4 sep 2014q

motakay:

Va roligt med visitkortet också! :D


Jag tror jag ska rama in den :)

Endymion:

Särskilt efter att ha gjort en djupdykning i hans andra alster bortom karaktären AVGN.


Ja, hans andra verk är också underbara. Särkilt hans kortfilm "The Dragon In My Dreams". Man blir nästan lite tårögd.

Rikard Halvarsson 4 sep 2014q

Cool! Det här blir jag lite avundsjuk på :) Har ju sett alla AVGN-avsnitt och köpte filmen här om dagen. Ska se den i helgen! :)

ZidaneIX 5 sep 2014q

Riktigt häftigt att få träffa AVGN!

Var det många som kom med Dr Jekyll och Mr Hyde och ville ha det signerat?

Anders Eklöf 9 sep 2014q

Off topic! Vad tror du om Comic Con/Gamex som är i Stockholm i slutet av oktober?

Keigo 9 sep 2014q

ZidaneIX:

Riktigt häftigt att få träffa AVGN!


Det vare det. Best, day, ever! :)

Luftslott:

Vad tror du om Comic Con/Gamex som är i Stockholm i slutet av oktober?


Svårt att säga. Det är givetvis kul och positivt att större evenemang kommer till Sverige. Men vi har ganska stramt utbud här, och seriebranschen är gott som död i Sverige. Sen är svenskar inte direkt känt för sin konsumering av populär kultur. Att vara nörd har fortfarande något negativ klang här (bortsett från hipsters, men de är psuedo-nördar), medan USA och andra länder har omfamnat nördkultur mer positivt.

Men den svenska Comic Con kanske kan vända det och locka mer aktörer/företag att satsa mer på spel, serier, film i Sverige m.m.

Slutord, det är bra att det kommer en Comic Con till Sverige, sen hur det arrangeras och om det lockar tillräckligt med publik är en annan fråga :)

Anders Eklöf 9 sep 2014q

Keigo:

Slutord, det är bra att det kommer en Comic Con till Sverige, sen hur det arrangeras och om det lockar tillräckligt med publik är en annan fråga


Mitt problem med det är att det anordnas av samma folk som ligger bakom Gamex, vilket inte har varit en klockren mässa(speciellt inte förra året). När det gäller gäster de har fixat hittills är det inte några särskilt superspännande.

Seriemässa har vi liksom redan i form av SPX eller Uppsala Comix.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.