Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Keigo

35 Registrerad: 9 maj 2011 13:06 Senaste besök: I dag 09:41 Online: Nej

www.kingdompleased.com keigo-mak

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Bokmässan och cosplay

Keigo25 sep 2014 14:022304 visningarKommentera: 1 !

Idag börjar bokmässan i Göteborg!
Det var några år sen jag besökte mässan sist, det känns faktiskt lite pirrigt. Jag har ingen aning hur den har utvecklats sen sist, men förmodligen kommer det vara familjärt. Jag ska kika om jag hittar den senaste Haruki Murakami-boken.

Den någorlunda nyheten är väl att det anordnas en cosplay-tävling för "första gången". Om jag förstått rätt så är det officiellt andra gången, men första tävlingen blev misslyckad pga att folk inte klädde ut sig till karaktärer, så de har försökt att glömma den.


Fixade till hårlinjen så den ser mer naturligt ut nu.

Jag har aldrig tävlat i cosplay tidigare, eftersom jag tycker att den kreativa biten är det roligaste med hobbyn. Allt annat är bara för nöjes skull. Men jag tänkte "äh, vafan, mina vänner och serietecknar-kollegor har aldrig sett mig utklädd irl, så varför inte?". Hurvida tävlingen kommer att gå så kommer jag ta det med en klackspark. Det viktigaste är att ha roligt, därav namnet cosplay = costume play. Eller det är så jag vill tolka cosplay i allafall.


Biffade till handskarna rejält också.

Om det finns några goa göteborgare som ska också till bokmässan imorgon (fredag 26:e) så säg gärna hej till mig om ni hittar mig :)

//KeigoTaggar: Keigo, serier, Spel, Nörd, Humor, teckna, gay, Bög, homo, höst, bokmässan, Göteborg, cosplay, seriescenen, ordbilder, seriefrämjandet, gamagori, IRA, Kill la Kill

« Till bloggen

Kommentarer

Anders Eklöf27 sep 2014q

Var där igår för första gången. Gick typ vilse hela tiden och hann egentligen inte titta på så mycket :p

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.