Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Keigo

35 Registrerad: 9 maj 2011 13:06 Senaste besök: I dag 09:41 Online: Nej

www.kingdompleased.com keigo-mak

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

3DS, bättre sen än aldrig?

Keigo28 apr 2016 12:122655 visningarKommentera: 13 !

Hepp, så jag gjorde en dumbra grej i veckan. Jag köpte Pokémon Alpha Sapphire till 3DS, utan att äga konsolen. Oopsie.Jag har varit med om en smärre utbrändhet, så det är lite därför jag har varit tyst här ett tag. Men nu är jag någorlunda tillbaka och känner att jag vill vitalisera mig igen. Jag har varit sugen på en 3DS länge, men fann ingen tid att unna mig med det. Efter cosplay-SM (jag berättar mer om det nästa vecka) hade jag planer att göra en enklare dräkt, och jag fastade för admin Matt från Pokémon. Lagom enkel dräkt som passar perfekt till sommaren. Och om jag ska cosplaya en spelkaraktär så är det väl bra om jag själv har spelat igenom det. Det känns mer genuint, tror jag.Under veckan ska jag hämta min New 3DS och känner mig lite pirrig. Det var länge sen en konsol fick mig att längta så mycket. Helst hade jag velat ha den limiterade Super Famicom-versionen, men eftersom den släpps bara i Japan och inte ett knyst om en europeisk release så får jag nöja mig en vanlig vit istället

Jag har varit lite ignorant och inte alls hängt med spelen till konsolen. Zelda-spelen känns väldigt givet att skaffa med tiden, likaså Mario-spelen. Men jag vill även gärna hitta dom udda och bra guldkornen. Som Hotel Dusk till DS:en, eller helt knasiga Japan-spel. Om någon har rekommendationer, så tipsa mig gärna.

//KeigoTaggar: Keigo, serier, Spel, Nörd, Humor, teckna, Nintendo, 3ds, n3ds, Pokémon, Alpha, sapphire, oras, matt, admin, team aqua

« Till bloggen

Kommentarer

Zamorano1628 apr 2016q

Jag har exakt samma fråga som du. Köpte nyligen ett 3ds och är väldigt intresserad av udda och bra guldkorn...:)

Zamorano1628 apr 2016q

Hotel dusk hade jag missat tex...

Keigo28 apr 2016q

Zamorano16:

Hotel dusk


Fantastiskt spel, om man gillar lågmäld story-, peka klicka och pusseldrivna spel. Uppföljaren Last Window var också bra, men det är något magiskt med det första spelet. 3DS är bakåtkompatibel med gamla DS-spel, så skaffa det om du hittar dem i nån reahög.

Zamorano1628 apr 2016q

Jag har redan beställt det begagnat..:)

Thomas_8728 apr 2016q

Ace Attorney-serien är given, om du inte redan spelat dem på DS eller iPhone.

Och så¨Thearythm såklart.

Och Professor Layton

Det är en mysig liten konsol det där.

Keigo29 apr 2016q

Thomas_87:

Ace Attorney-serien är given


Har bara testat lite på gamla DS, men kom aldrig igång :P Borde ge spelet en ny chans.

Thomas_87:

Professor Layton


Älskar Layton-spelen, har spelat alla som kom till DS. Är det spelet till 3DS:en som ser är annorlunda ut? Har för mig att de ersatte den mysiga handritade grafiken med cellshadad 3D? Det förlorar halva charmen faktiskt, men det kanske ser bättre ut i verkligheten än i skärmdumpar.

Thomas_8729 apr 2016q

Keigo:

Borde ge spelet en ny chans.


Ja, det borde du. Framför allt första och tredje delen är fantastiska.

Keigo:

Är det spelet till 3DS:en som ser är annorlunda ut?


Jag har inte spelat 3DS-spelen.

Sen finns ju Professor Layton vs Phoenix Wright till 3DS också, som är lite annorlunda rent berättarmässigt, men ändå väldigt bra.

Keigo29 apr 2016q

Thomas_87:

Professor Layton vs Phoenix Wright till 3DS


Ja just det. Det hade jag glömt bort totalt. OK, så det finns en hel del guldkorn till 3DS som jag måste ta igen. Gött mos! :)

Kleti29 apr 2016q

Skaffade också New 3DS LL idag men kommer nog försöka byta till den lilla. LL är sjukt tung och blir så trött i ögonen av suddig grafik.
Men de flesta som kör Monster Hunter verkar föredra LL...
kan verkligen avråda från impulsköp av 3DS o vänta på NX då grafiken överlag känns sjukt daterad.

Keigo29 apr 2016q

Kleti:

LL är sjukt tung och blir så trött i ögonen av suddig grafik.


Ajdå, låter inget vidare ju. Ja, jag har kikat lite på nätet innan och de säger att alla gamla DS-spel ser mycket suddigare ut i XL-versionen. Annars föredrar jag 3D-effekten avstängd, eller har den i lägsta nivå. Får lätt ont i huvudet av det, även om det är lite häftigt.

Kleti:

avråda från impulsköp av 3DS o vänta på NX


Ja, eller så är det gyllene tillfälle om man vill göra som jag, roffa åt mig allt som är billigt och bra nu just för att konsolen har kanske inte lång tid kvar. Plus att vi vet inte än vad Nintendo har för planer för NX. Jag har svårt att tänka mig att de dödar hela 3DS för att bana vägen för NX då den säljer fortfarande bra. Förra DS fick fyra uppgraderingar, så det kanske kommer en till innan/samtidigt som NX.

Kleti30 apr 2016q

Keigo:

3D-effekten


Har glasögomn och märkte att tar jag av mig dom så blir 3d-effekten mycket stabil. Det är en kamera som känner av var ens ansikte är och detta får problem med vissa glasögon.

Keigo:

billigt och bra


Jo, det är ju rea nu på cdon. Även de här piratkorten 3dsi eller vad de heter. tror dock jag skippar det denna gång. Lite jobbigt att man måste skruva upp maskinen för att komma åt sd-kortet.
Köpte förut en DSi relativt tätt inpå 3DS vilket var lite av en blunder. Hoppas inte 3DS dödas, samtidigt är ju grafiken miltals ifrån smartphonespelen, så jag misstänker att NX kan bli nåt där man bara använder sin smartphone och lägger i en vagga med knappar typ.

Keigo30 apr 2016q

Kleti:

Även de här piratkorten 3dsi eller vad de heter.


Wow, lite bananas att CDON säljer piratkort på deras sida. Jag som trodde att Nintendo var väldig aggressiva mot just såna piratkort för några år sen.

Kleti 1 maj 2016q

Haha! Ja läser man beskrivningen så nämns inget om piratfunktionen :p

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.