Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Keigo

35 Registrerad: 9 maj 2011 13:06 Senaste besök: I går 14:56 Online: Nej

www.kingdompleased.com keigo-mak

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Jag har blivit pappa, igen.

Keigo 4 maj 2016 09:272798 visningarKommentera: 10 !

Alright, jag gjorde det. Jag fick en tillökning i familjen förra veckan. Jag köpte äntligen en New Nintendo 3DS. Jag måste säga att den är väldig fin och snygg. Inte alls som originalversionen som ville gå åt Apple-hållet med en vuxnare intryck, hade högblank metall/plast och hårda kanter. Designen är förmodligen inspirerad av Super Nintendo med en mjukare och lekfullare utformning. Det sagt så känns den inte alls ut som en billig leksak, utan en rolig och snygg leksak. Jag kan inte bli mer stolt över min 3DS [love]Jag blev också snabbt hook på att man kunde byta ut skalet på konsolen, det påminde om trenden på mobiltelefoner under 90-talet. Vilket är lite fräck, 90-talet är väl det nya 80-talet? Jag kunde inte låta bli att göra en egen design till skalet. Det var faktiskt inte så svårt att göra när man har listat ut vad man behövde göra, skaffat material, lite matte, tid och tålamod.Jag är allafall supernöjd med resultatet och det ser ut som ett riktigt skal från Nintendo. Mitt nya skal motiverar faktiskt mig att jag ska färdigställa min cosplay på Admin Matt från Team Aqua till sommaren.

Än så länge har jag inte hunnit spela så mycket än, mest Tetris DS när och börjat pilla lite på Pokémon Alpha Sapphire. Det känns som en frisk fläkt att spela Nintendo-spel igen som har ett helt annat utbud mot Playstation och Xbox. Dock upptäckte jag att jag missade precis Nintendos erbjudande att skaffa Mew... så om någon har en dublett/extra kod så hojta gärna till [wink] Mew är en gammal favorit, tillsammans med Scyther.Nu ska jag testa och se om jag hittar någon annan med Streetpass i Stockholm, jag har inte sett många med en 3DS upptryckt i deras ansikte på tunnelbanan eller i kaféer.

//KeigoTaggar: Keigo, serier, Spel, Nörd, Humor, teckna, Nintendo, 3ds, n3ds, Pokémon, Alpha, sapphire, oras, matt, admin, team aqua, mew, Tetris

« Till bloggen

Kommentarer

Anonym 4 maj 2016q

Snyggt som fan, osv.

Keigo 4 maj 2016q

Legerdemain:

Snyggt som fan


Tackos! Färgerna och motivet matchar väldigt fint med den vita konsolen. Får kanske göra en tutorial hur man kan lätt och billigt designa sina egna skal, om folk vill veta.

Aloysius 4 maj 2016q

Snyggt!

Keigo 6 maj 2016q

Aloysius:

Snyggt!


Tack! :)

Zamorano1610 maj 2016q

Grymt! Bra jobbat! :)

Urverk12 maj 2016q

Skitsnyggt! Hade verkligen uppskattat en tutorial. :)

Jag har faktiskt två Mew koder till övers, så om du fortfarande behöver en så är det bara att PM:a!

Keigo14 maj 2016q

Zamorano16:

Grymt! Bra jobbat! :)


Tack tack!

Urverk:

Hade verkligen uppskattat en tutorial. :)


Jag ska skriva ner det. När allt har lugnat ner sig någorlunda så ska jag försöka göra en.

Keigo14 maj 2016q

Urverk:

Jag har faktiskt två Mew koder till övers


Tack för erbjudandet, men jag fick en i veckan. Mew är kanske inte så sällsynt som man tror :)

0 soar 013 okt 2017q

.. seriöst..
Nu e det så att jag inte har varit uppdaterad ...så jag trodde Faktiskt att du var pappa..igen..

Vart glad för din skull.

Men

Keigo16 okt 2017q

[quote=0 soar 0]Vart glad för din skull.
Men [quote]
Det är ju som att skaffa en hundvalp (om man spelar Animal Crossing). Har spelat varje dag sen jag skaffat den, så jag hamnar nu runt 300-400 timmar nu.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.