Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Alexander Rehnman

20 Registrerad: 18 dec 2011 15:26 Senaste besök: I dag 12:55 Online: Nej

Linköping http://livshornet.se AphariusRehn

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Vad hände med Loading?

Alexander Rehnman20 maj 2015 17:091304 visningarKommentera: 1 !

Jag har varit medlem här på Loading i snart tre och ett halvt år. Det har varit en väldigt intressant och rätt rolig period i mitt liv. Dock har något börjat kännas lite fel på sistone. Något som jag tycker är rätt tråkigt.

Loading är inte vad det en gång var.

Jag kanske låter tråkig nu, men Loading var faktiskt bättre förr. Det finns en hel del som är bra fortfarande. Dock tror jag inte att någon kan förneka att det faktiskt var trevligare förr i tiden. Vad menar jag med detta?

Till att börja med så har många användare som tidigare varit med och gjort Loading så fantastiskt hoppat av. Exempel på detta är Skarlman, Hakola och Skitspel. Anledningen till detta kan nog ha varit att forumklimatet försämrats och dumt nog bidrog deras avhopp troligtvis till det.

Forumklimatet har som sagt försämrats. Under de senaste året har mängden sexism och rasism (samt andra former av diskriminering och kränkningar) ökat kraftigt jämfört med tidigare. Där man tidigare kunnat ha sansade diskussioner om till exempel genus har många trådar övergått i "HURR DURR FEMINISTER", "HURR DURR MRA" och rena personangrepp istället för saklig diskussion.

Det har med andra ord blivit ren dagisnivå på vissa diskussioner där man hellre går till angrepp mot varandra än att bemöta varandras argument. Så ska det inte behöva vara. Man ska kunna föra fram en åsikt utan att bli attackerad för den. Man ska behöva slippa trakasserier, hackade mailadresser, penisbilder och bajs på dörrar.

Vi alla delar ju trots allt samma intresse som spelare. Är det inte då bättre att vi enas i vår kärlek för spel än att vi ställs mot varandra över andra faktorer?

Loading har varit del av mitt liv i flera år och jag har många goda minnen härifrån. Snälla, låt inte dessa minnen av kärlek av gemenskap ersättas av hat och misstänksamhet.

« Till bloggen

Kommentarer

hansolo20 maj 2015q

Det har verkligen förändrats. Till och med flashback var trevligt omkring 2006-2007 när jag hittade dit, samma tid som jag reggade mig på Loading.

Jag upplever att genomsnittsåldern har sänkts och att 90-talisterna, japp nu drar jag alla över en kam, har ett större behov av att kaxa sig på nätet gentemot oss "gamlingar". :)

Kommer nog att ge upp Loading snart. Det känns trist, har träffat så många fina människor och dessutom träffat några av dom IRL. Saknar tiden när Kalle va kvar.

Jag börjar väl bli gammal, får börja dricka kaffe och bli en sån där ABF-gubbe. =)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.