Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Alexander Rehnman

20 Registrerad: 18 dec 2011 15:26 Senaste besök: I dag 12:55 Online: Nej

Linköping http://livshornet.se AphariusRehn

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Att bli en av sina idoler

Alexander Rehnman17 apr 2016 00:352559 visningarKommentera: 2 !

Jag har spelat spel nästan hela mitt liv, men det var först när jag var runt 13-14 som jag på allvar började sätta mig in i spelbranchen tack vare Steam och tidningen Level. Det var faktiskt tack vare Level som jag hittade hit till Loading och registrerade ett konto vintern 2011!

Det namn jag minns bäst från när jag läste Level som ung är nog Elin Ekberg, som brukade skriva intressanta och bra texter. (Att mer av denna vara förekommer på Loading är ju ett enormt plus) Ett annat namn i spelbranchen som har varit viktigt för mig är Oskar Skog.

Om någon skulle fråga vad jag tänker på om någon säger speljournalism så är svaret Oskar Skog. Det är helt enkelt inget snack om saken. Väldigt mycket av det Oskar Skog har skrivit och gjort sitter fast i minnet på mig flera år senare. (Recensionen av The Unfinished Swan är helt fantastisk)

Förutom utmärkta texter så har Loading under de fyra och ett halvt år jag varit här alltid betytt mycket för mig, även fast jag inte brukade skriva så aktivt förrän för något år sedan eller så. Jag har VÄLDIGT mycket minnen från Loading, från det att jag första gången såg GamingGrannar, när jag följde Oskar Skogs arbete med "Pojken som fann en ny färg" (riktigt bra bok), när jag skrattade åt "jolan pls" som var en ljusglimt i min depression, när jag hörde berättelserna om LoboCruz, när "Forumkonstapel Skarlman" var ett fenomen och... ja, allt möjligt.

Nu, många år senare, är jag en del av redaktionen på denna fantastiska sida som har gett mig så enormt mycket under de senaste åren. Då, år 2011, trodde jag ALDRIG att jag en dag skulle samarbeta med Oskar Skog, Elin Ekberg och alla andra i redaktionen, även fast jag drömde om det. Idag är den drömmen verklighet.

Det jag vill ha sagt är att man ska aldrig ge upp sina drömmar, hur galna de än må vara. Mellan- och högstadiet oroade jag mig länge för att jag aldrig skulle bli något, utan bara vara en grå medelmåtta som gick till skolan, gick hem, spelade spel, sov och sedan upprepade processen. Idag känner jag mig verkligen som något. Jag har riktigt bra vänner i skolan, jag gör rätt bra ifrån mig och jag har faktiskt lärt mig att göra spel och programmera, något jag trodde jag aldrig skulle lära mig. Dessutom så samarbetar jag ju med en stor del av mina favoritspeljournalister.

Man kan alltså uppfylla sina drömmar, även om det tar tid att göra.

Här på Loading har jag alltid känt mig välkommen och det ska bli otroligt roligt att äntligen få ge tillbaka något nu när jag har fått möjligheten att göra det. Ingenting är omöjligt, men man kan behöva arbeta för att nå det man vill ha.

« Till bloggen

Kommentarer

pixel419 apr 2016q

Coolt. Jag känner igen mig en del i din text. Give the iron!

Anonym25 apr 2016q

I know the feeling, på många olika sätt :)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.