Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Xisco

29 Registrerad: 8 apr 2012 15:57 Senaste besök: I går 13:53 Online: Nej

Falköping www.kalenderovic.wordpress.com knarko89 Laverine

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

DayZ!

Xisco28 dec 2013 01:30198 visningarKommentera: 0 !

Det har tagit mig ca 16h att förstå kartan, vapnen, kläder, mat m.m i DayZ Standalone. Spelet är fortfarande Alpha men det är väldigt spelbart.

Första gången så förstod jag inget alls. Tyckte att det var tråkigt och ville bara stänga ner skiten när jag inte hittade något alls.
Nu när jag med brorsan och annat folk lyckats komma igång lite så är spelet betydligt roligare.

För att ta några exempel: igår var vi ett gäng från klanen + brorsan som är recruit och gick runt ihop. Jag hade bara en yxa som vapen och vi var på väg till en militärbas för att leta efter M4 till mig och en annan. På vägen dit lootade vi ett område sydväst någonstans. Jag ser en person gå in i en byggnad. Jag frågade om det var någon av dem andra men det var det inte. Vi omringar stället och till slut hör vi skott. En av våra spelare hade dött men brorsan hade lyckats döda den som var boven i dramat.
Vi andra tog bort hans gear innan han respawnade och kunde komma tillbaka för att ta upp det igen.
Vi kom till slut till en militärbas och jag fick lite gött med grejer som har tjänat mig väl och fortfarande gör (har inte skjutit på någon än...).

Idag körde jag med en f.d klankamrat, hans klankamrat och till slut med brorsan också. Innan brorsan dök upp hade vi andra kommit till ett flygfält i nordvästra delen av kartan. När vi närmade oss hörde vi skott. Vi frågade om det var någon av oss som skjutit men det var det inte. Vi kutade till flygtornet, gick upp och kikade ut. Dem två andra gick allra högst upp.
Nya skott.
Mitt hjärta bultade.
Jag såg en kille på marken nedanför tornet som sköt uppåt. Trodde att han sköt på mig så jag lade mig ner. Ser att någon klättrar nedför stegen innan den ramlar ner och dör. En av dem andra hade på något sätt ramlat ner och vi kunde inte komma åt honom.

Senare ska vi hitta honom i en stad en bit därifrån. Han visste att folk fanns där. När vi andra, och brorsan som nu joinat, kom dit såg vi en kille på gatan utan någon utrustning. Han frågade om han skulle scouta efter fienden åt oss. Vi sade inget innan den fd klankamraten dog. Jag såg någon komma ut ur en byggnad. Han såg ut som brorsan så jag sköt inte. Han föll ner till marken. Brorsan sa att han dödat honom. Vi tog fd klankompisens grejer då den andra fd döda spelaren, som ramlat, tog allting och vi skulle hitta den som nu dött.
Många springstunder senare hittade vi varandra och vi levde lyckliga i Elektro tills vi skulle lägga oss.

Men innan blogginlägget avslutas:
När brorsan joinade oss i en annan stad så sa jag att han hade en zombie bakom sig. Han sa att jag hade en bakom mig. Jag vände mig om och den hoppade på mig. Jag skrek.
HÖGT.
En stund senare kom mammas pojkvän upp till mitt rum och frågade om det hänt något.

Jag älskar DayZ!Taggar: Dayz, Z, Day, zombie

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.