Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Alejandro Soler

32 Registrerad: 14 sep 2012 13:07 Senaste besök: 17 apr 2018 20:45 Online: Nej

Uppsala Carbonara86

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Uppsatsrapport #1 (?)

Alejandro Soler24 feb 2014 17:091893 visningarKommentera: 1 !

Hej Internet!

Efter mycket om och men har jag insett att det gör nog mig mer gott än ont att faktiskt publicera mitt skolarbete. Närmare bestämt mitt arbete med min masteruppsats. Detta kanske låter sjukt märkligt på ett spelforum. Kanske blir det mindre märkligt när jag presenterar mig själv.

Jag är en ung, trevlig kille på 28 år. Jag är också medievetare från Uppsala universitet med fokus på spelfrågor och spelindustrin. (A-ha!)

Idag slog det mig att det kan vara intressant för vissa att ta del av mitt arbete. Jag ämnar nämligen att skriva om samspelet mellan speljournalistik, opinionsbildning och nätprofiler inom spelcommunityn. Om inte annat, tror jag att det kan vara givande för mig själv att pusha mig till att presentera något offentligt på kontinuerlig basis.

Just nu befinner jag mig i en situation där jag intervjuar en hel del olika speljournalister, spelkritiker och andra medieproducenter. I veckan väntar exempelvis några intressanta intervjuer från svampriket.se och radioprogrammet [gejm] från Uppsala. Jag kommer säkert komma på några intressanta slutsatser från intervjuerna jag kommer att publicera.

Tills dess, spel på!

« Till bloggen

Kommentarer

CloudsNow 5 apr 2014q

Intressant! Vilken typ av opinionsbildning är det frågan om?

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.