Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Alejandro Soler

32 Registrerad: 14 sep 2012 13:07 Senaste besök: I dag 00:14 Online: Nej

Uppsala Carbonara86

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Tillbaka till studion (uppdaterad)

Alejandro Soler 8 okt 2014 11:131364 visningarKommentera: 0 !

BLOGG. UPPDATERAD TEXT: Nu finns radioinslaget när jag gästar Gejm i Studentradion uppe för efterhandslyssning! Under inslaget pratar jag dels som nattklubben BitLove och så får ni höra mitt radioreportage om Retrogathering. Mycket nöje och ha en skön fredag!

https://soundcloud.com/studentradion98-9/gejm-810-2014-bitlo...

ORIGINAL TEXT: Jag har knappt hunnit landa från helgens äventyr. Igår satt jag och redigerade klart ett radioreportage som jag gjorde åt killarna på Gejm – tv-spelsprogrammet i Uppsalas studentradio. Studentradion i Uppsala har vunnit flera priser under åren, nu senast fick de pris för bästa närradio på radiogalan i Stockholm. De finns flera riktigt grymma producenter där, och det var en av de miljöerna som jag hade som mest roligt i under min studentperiod.

Jag blir lätt nostalgisk. Jag sände själv radio där i flera år. Tillsammans producerade jag och min redaktion två kultur- och nöjesprogram. Ett av programmen hette Minnesministeriet och handlade om bortglömd populärkultur. Vårt premiärprogram handlade om Pogs och gamla tv-serier som Pirates of Black Water. Vi hade skitkul i studion och det smittade av sig på våra lyssnare som ofta ringde in med allehanda anekdoter.

Men nog om nostalgi. Eller nja, lite kanske. De ska ju sända mitt reportage om Retrogathering! Retro tv-spel är ju som bekant ganska nostalgiskt.
Jag ska även gästa studion för att prata om nattklubben BitLove i Uppsala. På lördag står jag bakom skivspelarna och kör Yuzo Koshiro för fulla muggar. Det kommer bli ett av de roligaste gigen jag någonsin har kört som dj. Jag är sjukt peppad.

Om ni är intresserade av att höra hur jag låter så gå in på Studentradion 98,9 och lyssna på Gejm idag kl. 16:00.Taggar: Gejm, Studentradion98, 9, Retrogathering, Loading, BitLove, Uppsala

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.