Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Alejandro Soler

32 Registrerad: 14 sep 2012 13:07 Senaste besök: I dag 00:14 Online: Nej

Uppsala Carbonara86

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Är det du som är praktikanten?

Alejandro Soler12 apr 2015 15:193800 visningarKommentera: 1 !

BLOGG. Tiden går fort när man har roligt har jag hört. Några av er har hört av er och undrat om jag fortfarande är en del av redaktionen – vilket jag med stor glädje och inlevelse kort och gott kan svara: ja!

Däremot har jag inte varit lika aktiv under den senaste tiden. Förutom mitt reportage om spelsamlaren Heidi, lite månadslistor och någon recensionstext så har inte mitt namn återfunnits på någon byline på Loading under ett tag.

Anledningen är som vanligt, brist på tid. Jag har helt enkelt behövt prioritera mitt exjobb – och för er som lyssnade på P3 Spel igår kväll, kanske ni kunde urskilja ett bekant namn i etern.

Jag är nämligen den nya praktiken som har tagit över efter (fantastiska) Anton Emanuelsson Vretander i P3 Spel. Givetvis är jag överlycklig och ser fram emot resten av våren med världens trevligaste gäng.

För er som missade gårdagens program, och mitt bidrag till P3 Spels Wall of Fame, kan ni efterhandslyssna på programmet. Jag dyker upp ca 1:49:50 min in i programmet (med musik).

Tyckte ni att jag valde rätt karaktär till väggen? :)Taggar: P3 Spel, SR, exjobb, praktik

« Till bloggen

Kommentarer

Martin Barreby15 apr 2015q

Lyssnade igår!
Utmärkt val av spelkaraktär, hade absolut valt Samus också. Bra radioröst också! :D

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.