Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Novistador

23 Registrerad: 25 apr 2013 06:43 Senaste besök: I går 14:11 Online: Nej

Borås Novistador ElGrandFinale iRunk

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Ett bra, men blygt utbud

Novistador 5 okt 2013 19:45879 visningarKommentera: 1 !

Jag bestämde mig för att ta en promenad, för vädret var det bästa på länge. Svalt och mörka moln omfamnar himlen medan jag traskar omkring och lyssnar på musik ur Wario Land-serien.

Plötsligt slår en tanke till som en blixt i huvudet på mig. Jag tänker på utbudet till 3DS'n. Konsolen var från början en besvikelse, men nu två år senare, blir jag lycklig av att äga en. Det första spelet jag köpte i år till 3DS'n var Fire Emblem: Awakening. Spelade det massor, älskade det!
Sen kom AC: New Leaf och över 100 timmar har jag spenderat på det. Nästan en månad senare får jag tag i M&L: Dream Team och jag kunde inte bli gladare! Jag offrade till och med mitt 360 för att uppgradera till en 3DS XL för maximal upplevelse. Jag ångrar ingenting, för bakom hörnet väntar Pokemon, Ace Attorney 5 och TLoZ: ALBW.

Men den här tanken som slog mig fick mig tänka på en sak. Utbudet är bra, men inte överraskande. Wario-musiken fick mig inse att det inte finns ett enda Wario Ware/Land till konsolen. Inte heller är det tal om att utveckla ett Metroid till maskinen.

För några månader sedan, sa Miyamoto att han inte hade någon inspiration till ett (nytt) F-zero heller. Jag önskar att Nintendo utrustar sig med en defibrillator och åtminstone försöker återuppliva dessa serier. De gör sig förtjänta av mer uppmärksamhet.

Nintendos utbud av nuvarande och kommande titlar är lovande, men jag vet innerst inne att de kan så mycket mer. Jag uppskattar ett utbud som vågar mer, oberoende om titlarna är fantastiska, medelmåttiga eller dåliga.

Så snälla, ge fler varumärken en chans genom 3DS, en miljonförsäljare, som kan ge dessa starkare rykten.Taggar: 3ds, Saknade titlar

« Till bloggen

Kommentarer

Eriikanu 6 okt 2013q

Kunde inte instämma mer!

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.