Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

SimonFD

20 Registrerad: 28 mar 2014 17:26 Senaste besök: I dag 13:17 Online: Nej

Bandhagen

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Tack 2014 för många fantastiska spel.

SimonFD31 dec 2014 16:21789 visningarKommentera: 0 !

Topp Fem spel 2014

1,Mario Kart 8 är det bästa racing spelet som någonsin gjorts och även det roligaste multiplayerspelet som jag spelat på mycket länge. Ett mästerverk rakt igenom (bortsett från Battle mode).

2. Super Smash Bros for Wii u är det första Smash spelet som jag faktiskt tycker om. Det var något med brawl som jag inte gillade och jag ägde aldrig en Gamecube så melee har jag inte kört. Super Smash bros for Wii u är färgglatt och flyter perfekt i 60 fps. Spelkontrollen är tajt och Musiken är legendarisk. Åtta spelare är dock två för många.

3, Child of light är ett snyggt plattforms rollspel som introducerade mig till rollspelens värld. Bara det är en bedrift värd topp fem listan. Spelkontrollen är perfekt och huvudkaraktären har en intressant backstory. Musiken är också den perfekt.

4,Shovel Knight är ett kärleksbrev till retro fans men även till tonåringar som jag. Plattformsperfektion när det är som allra bäst. Underbar musik och utmanande level design är också värda att nämna.

5, Bayonetta 2 är ett spel som jag aldrig trodde att jag skulle gilla men när jag drog mitt strå till stacken och köpte det tidigt i november. Snygg grafik med en fartfylld spelkontroll. Storyn är tyvärr anledningen till att Bayonetta 2 inte är högre på listan. Fem minuter långa filmsekvenser är fruktansvärda i ett fartfyllt actionspel.

Gott nytt år Loading. vi ses igen år 2015. Året då The legend of Zelda Wii U och Captain Toad släpps.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.