Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Johan Lorentzon

37 Registrerad: 10 apr 2014 20:44 Senaste besök: I dag 22:13 Online: Nej

johlor30 johlor

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Nytt bälte och mina tankar om E3

Johan Lorentzon17 jun 2015 12:001419 visningarKommentera: 1 !

Jag kom hem från Lidköping sent i söndags. Det var ett väldigt givande läger med Braulio Estima och nu har jag ännu fler vapen att lägga till i mitt arsenal. Min kropp är seg och jag har ont lite överallt. Blev några bra sparringrundor med svartbältet Niclas Gustafsson som mosade mig ganska rejält. Utöver detta fick jag äntligen det där lila bältet. Så på det kan jag bara säga:

Ding!

och level up, nu är det bara att börja jaga fler streck.

Så var det givetvis E3. Sony och Microsoft gick ut hårt och hade stabila prestationer både eventmässigt och spelmässigt. Nintendo vet jag inte riktigt vad de håller på med? Det är som jag alltid skriver om dem. De tar sina egna vägar och ibland går det bra, andra gånger inte alls. Det är givetvis kul att se andra koncept på deras mer traditionella IP:n men jag tror att denna gång blev allt bara fel.

De flesta har nog följt E3 så jag tänkte mest bara ta upp de spelen som stack ut för mig.

Last Guardian

Något oväntat men roligt och se att spelet lever. Det är fortfarande många frågetecken om vad spelet egentligen är och handlar om.

Final Fantast VII Remaken

Äntligen får vi denna önskade remake. Som med Last Guardian vet vi fortfarande väldigt lite. Vi har egentligen bara sett ett filmklipp och inget från själva spelet. Om Square Enix fortsätter trolla finns ju risken att vi får samma spel IGEN men bara med nya cutscenes.

Nier 2

Nier är ett av mina absoluta favorit RPG. Tyvärr sålde det rätt dåligt och jag trodde aldrig på en uppföljare. Så detta blev nog största överraskningen på E3.

Dishonored 2

Ettan är fantastiskt och jag har längtat efter en uppföljare. Tack!

Xbox One, bakåt kompatibilitet

Låter bra men hoppas de kan få licenserna på plats så de flesta spel går att spela. Har en del på mitt live-konto som skulle vara riktigt nice att få ta del av på min Xbox One.

Sen är det givetvis många fler spel jag ser fram emot. Tomb Raider, Battlefront och även Star Fox. Men dessa var ju spel vi redan visste om. Överlag har det varit ett bra E3 förutom Nintendos klavertramp och nu väntar jag bara på PC konferensen.Taggar: E3, bjj, träning, tvspel, lilabälte

« Till bloggen

Kommentarer

Anonym18 jun 2015q

Grattis till lila bältet, herrn!

När Xbox One fick bakåtkompatibilitet för äldre spel så målade jag upp en bild att PS4 också skulle få det och att E3 var stället att utannonsera detta på. Så var inte fallet och istället fick vi Media Player. Wow... drömmer fortfarande om att få spela mina PS3 spel på PS4 så jag kan skrota den konsolen någon gång i år.

Nintendo sög och Sony vann hela mässan. Wihooo!

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.