Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Johan Lorentzon

37 Registrerad: 10 apr 2014 20:44 Senaste besök: I dag 22:13 Online: Nej

johlor30 johlor

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

UFC i helgen (spoiler)

Johan Lorentzon22 jun 2015 08:501664 visningarKommentera: 0 !

Det var en helt ok gala i Tyskland. Egentligen skulle vår egen Alexander gå upp på Glover som huvudevent. Men då denna match blev inställd på grund av en skadad rygg satte UFC Joanna jedrzejczyk titelförsvar mot Jessica Penne som huvudmatch. Vilket i mina ögon var rätt väg att gå.

Matchen var till stor ett ensidigt beat down där Penne fick vara spiken och Joanna hammaren. Pennes styrka skulle vara henne BJJ och grappling men Joannas nedtagningsförvar och sanslöst bra thaiboxning blev för mycket. Personligen tror jag Joanna kommer dominera länge i denna division då hennes stand-up är head and shoulder över alla andra. Bältet lär stanna i Polen i de närmaste åren.

Vi hade också en svensk på kortet i Luleåsonen Niklas Bäckström som gick upp mot Load Lahat och fick se sig besegrad på domslut. Personligen tycker jag matchen var jämn men att Bäckström med sin grappling vann rond ett och tre medan Load vann rond två. Men ibland ser ju domarna det helt annorlunda...tydligen...Taggar: MMA, UFC, Joannajedrzejczyk, niklasbackstrom

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.