Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Johan Lorentzon

37 Registrerad: 10 apr 2014 20:44 Senaste besök: I dag 00:32 Online: Nej

johlor30 johlor

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Att ta sig ur sin comfort zone

Johan Lorentzon 8 sep 2015 12:012279 visningarKommentera: 0 !

Min recension av MGS5 är äntligen färdig och finns att beskåda här. Tanken var att publicera den tidigare, men jag insåg att det krävdes mer tid då spelet är så pass stort som det är.

En annan sak som jag bestämde mig för när jag satt och lekte runt med kinecten var att göra ett videosegment som komplettering till texten. Jag har alltid tyckt det är lite läskigt det där med att filma sig själv, eller spela in sin egen röst. Det är lite konstigt då jag inte har några som helst problem att stå inför en publik och prata. Tror det handlar om att jag känner mig mer bekväm med en eye to eye kontakt än bara prata direkt ut i etern. Det är egentligen samma sak med telefonen, jag föredrar att åka till personen istället.

Hur som helst tänkte jag utmana mig själv med att faktiskt göra ett videosegment. Det är amatörmässigt och helt nöjd är jag förstås inte. Vi är ju får egen bästa kritiker, som man brukar säg, men enbart med kinecten och en mic lyckades jag i alla fall framställa någonting sebart. Så det får jag väl vara nöjd med.

Jag har dock fått grym respekt för alla som pysslar med detta dagligen. Att sitta och redigera, klippa och klistra för att få ihop allt. Det tog mer tid än jag trodde, fast jag hade alla klipp färdiga fick jag sitta en hel kväll långt in på natten för att spela in röstspåren. Dagen efter såg jag några små konstigheter så då gjorde jag ominspelningar på många av klippen. Fick sen sitta, klippa och klistra en bra bit över lunchtid. Detta "bara" för lite dryga fyra minuters film....

Nu är det gjort i alla fall och jag kan säga att det nu inte alls känns lika läskigt som när jag började med det. Tanken att göra något liknade i framtiden och förbättra mig finns som en liten tanke i mitt huvud. Det är roligt att utmana sig själv och faktiskt lyckas ro iland ett projektet.Taggar: comfortzone, MGS5, videorecension

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.