Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Johan Lorentzon

37 Registrerad: 10 apr 2014 20:44 Senaste besök: I dag 00:32 Online: Nej

johlor30 johlor

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Är Laura i Street Fighter V BJJ baserad?

Johan Lorentzon 3 okt 2015 00:092058 visningarKommentera: 2 !

Det verkar som en av de nya karaktärerna i Street Fighter V är brazilian jiu-jitsu-baserad. Karaktären heter Laura och kommer från Brasilien. Designen kunde ju varit bättre då det är väldigt mycket bröst rakt i ansiktet. Grapplas med de där ballongerna skulle nog vara stora problem. Sen är det ju svårt med BJJ i spel och för mig känns det kanske som det inte passar just i Street Fighter, som för det mesta är stående fighting. Känns som BJJ:n mest kommer bestå av hennes kast som då kanske blir någon fancy flygande armbar, eller flygande triangel. Det är dock kul att få BJJ representerat, det ska jag inte sticka under stolen med.


Vissa satsar ju på en bra sport-BH när de ska brottas....

Just BJJ har jag själv sysslat med i veckan. Det har blivit rätt många pass och jag klockar in på mitt femte för veckan imorgon. Körde två träningspass idag och så ska jag infinna mig för tävlingsträning vid morgonpasset imorgon kl 11. Kroppen gör ont och jag känner mig sliten, men det är bara att bita ihop och ladda om. Har dessutom ont i foten tackvare en lättare stuking och fingrarna gör alltid ont, men det är en av grejerna som kommer med sporten.

Vem sa att det är lätt att vara ett lilabälte...?


Jag behöver verkligen skaffa en tejpsponsor...Taggar: bjj, Street fighter V

« Till bloggen

Kommentarer

Anonym 3 okt 2015q

Sport ska göra ont! Då vet man att man har kämpat och slitit! [wink]

Tycker Lauras design är gräslig! Om hon nu ska ha så stora bröst så kunde man åtminstone givit henne bättre kläder att slåss i. Karin ska ha stor respekt för hur hon klär sig!

Dead or Alive må lida av gubbsjuka men det finns så många andra fightingspel som har samma problem.

Johan Lorentzon 3 okt 2015q

Samanthtale:

Sport ska göra ont! Då vet man att man har kämpat och slitit!


Lite så, denna morgon har jag fan ont överallt. Var en plåga att rulla ur sängen och nu ska jag iväg för tävlingsträning om typ 45 min.

Samanthtale:

Dead or Alive må lida av gubbsjuka men det finns så många andra fightingspel som har samma problem.


Känns som många fightingspel tar efter DoA nu också. Street Fighter har varit lite förskonade, men det tycks som att de DoA-fierar sina kvinnliga karaktärer mer och mer för varje år.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.