Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Johan Lorentzon

37 Registrerad: 10 apr 2014 20:44 Senaste besök: I dag 00:32 Online: Nej

johlor30 johlor

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Omslagsförbannelse för EA UFC 2?

Johan Lorentzon 7 mar 2016 11:042853 visningarKommentera: 2 !

Ni som följer MMA och UFC fick se två upsets i helgens gala. Båda storfavoriterna Holly Holm och Conor McGregor blev utstrypta och således förlorade. Detta blev nog en chock för många. Själv så ansåg jag nog att Miesha Tate (som van mot Holm) var en farligare match än Ronda Rousey. Rousey har inga nedtagningar förutom judon, medan Miesha har brottningsnedtagningar vilket Holm haft problem med tidigare. Conor var väl inte svårare att se då han gick ju upp till welter weight för Nate Diaz. Men efter allt skitsnack blev det nog en jobbigt att svälja. Plus att alla kommer förlora någon gång, det handlar mer om hur man tar sig tillbaka efter förlusten.

Saken är den att UFC 2 släpps nästa vecka och båda fighterna på omslaget ansågs ostoppbara när EA bestämde att de skulle få pryda spelpaketet. Idag har båda dessa förlorat, och förlorat stort. Ronda fick huvudet nästan separerat från kroppen av Holly och Conor blev utstrypt och förnedrad. Visserlligen förlorade inte Conor sitt bälte, men nu har EA två fighters på omslaget som förlorat sin stora hype.

Har vi en förbannelse här? [wink]

P.S Vår egen Irli Latifi vann också sin match på kortet vilket var roligt att se. Han är dessutom också med i UFC 2 som fighter, så nu har vi två svenskar i spelet, Alex och Irli.Taggar: UFC, EASPORTSUFC2, EA, Ronda Rousey, HollyHolm, UFC196, Conor Mcgregor, Miesha Tate

« Till bloggen

Kommentarer

Kntheking 7 mar 2016q

Connor är ju fortfarande the face of the company dock. Han kommer säkerligen tillbaka. :)

Johan Lorentzon 7 mar 2016q

Kntheking:

Connor är ju fortfarande the face of the company dock. Han kommer säkerligen tillbaka. :)


Jo, sen var han faktiskt två viktklass över sin egen. Fin kväll för oss som gillar BJJ dock :P

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.