Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Johan Lorentzon

37 Registrerad: 10 apr 2014 20:44 Senaste besök: I dag 00:32 Online: Nej

johlor30 johlor

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Lite om e-sport och kampsport.

Johan Lorentzon23 sep 2016 11:022068 visningarKommentera: 1 !

Det här blir lite spelrelaterat och ospelrelaterat. Rör båda mina favorit intressen, kampsport och spel.

För mig blir nästa säsong av Mästarnas Mästare en spännande säsong. Jag brukar titta lite sporadiskt men i år är det två deltagare som jag kommer följa och heja på.

Den ena är Janni Larsson, flerfaldig mästare i BJJ. Otroligt duktig, driven och trevlig tjej som jag fått chansen att både sparras mot och varit på seminarie under. Kul att en person i min kampsport får chansen att representera sporten.Den andra personen är från e-sportsvärlden och ingen mindre än Emil "Heaton" Christesen. Det har varit snack om honom ett tag nu i Mästarens Mästare och nu fick han hoppa in på en vakant plats. Jag ska inte ens börja diskussionen huruvida e-sport är riktig sport. Men "Heaton" är vältränad och ingen soffpotatis så förutom att det är intressant är det också stort för e-sporten och spelvärlden.Nästa grej är mest en liten parantes då vår egen Lina Länsberg har fått match i UFC i helgen mot monsterkvinnan Chris "Cyborg" Justino. Ingen verkar ha velat möta henne så Länsberg tog matchen. Jag ska inte sticka under stolen med att det blir en skitsvår match för Länsberg trots sin legitima thaiboxning. Men det är vägen in till UFC och vinst eller förlust är det starten på nästa steg i karriären. Att det dessutom är huvudmatch i Brasilien gör att det i princip är nästan lika stort som när Alexander Gustafsson möte Jon Jones. All lycka Länsberg, du lär behöva det!


Lina Länsberg till vänsterTaggar: UFC, Mästarnas mästare, Linalänsberg, Cyborg, Janni Larsson, heaton

« Till bloggen

Kommentarer

morrhoppa24 sep 2016q

Ja, jag känner mig märkligt upprymd över att Emil-Heaton ska vara med. Självklart är det en stor grej för spelvärlden!

...och tydligen också en superstor grej för någon föredetta deltagare som tar till Bojkott av programmet pga detta, Istället för att se det som något spännande och lärorikt :)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.