Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Johan Lorentzon

37 Registrerad: 10 apr 2014 20:44 Senaste besök: I går 22:21 Online: Nej

johlor30 johlor

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Battlefront VR

Johan Lorentzon 8 dec 2016 23:452332 visningarKommentera: 2 !

Innan jag åkte till jobbet idag hann jag med att köra igenom VR-uppdraget i Battlefront. När det annonserades ut på E3 lät det som vi skulle få hela Battlefront i VR, men det är bara ett kort uppdrag som tar ungefär 15 minuter att spela igenom.

Uppdraget knyter också samman med den nya filmen som har premiär nästa vecka, Den spoilar dock inget utan är mer upplagt så att man nog kommer förstå helheten efter att ha sett filmen.

Det är dock synd att det är en sådan kort upplevelse då det som finns är en riktigt trevligt i VR. Att få sitta i en X-Wing och dogfighta Tie Fighters runt en gigantisk Star Destroyer är en otrolig upplevelse. Det är något som lätt hade gått att bygga ett helt spel på. Tänker då som det gamla X-Wing.

Nu känns dock allt väldigt kort och lite lamt med tanke på hur det annonserades på E3. Är också lite rädd att det är här vi landar med VR. Enbart kortare och mindre upplevelser.

Nu är VR-uppdraget gratis för alla som har spelet, så det är ju alltid något i alla fall.Taggar: Star Wars Battlefront, Battlefront VR, star wars

« Till bloggen

Kommentarer

lonian 9 dec 2016q

Om jag haft VR så hade jag ju velat köra detta, men inte beredd att köpa battlefront för det. Finns det fristående?

Johan Lorentzon 9 dec 2016q

lonian:

Om jag haft VR så hade jag ju velat köra detta, men inte beredd att köpa battlefront för det. Finns det fristående?


Tror tyvärr det inte är fristående och du behöver spelet? Dock är jag osäker på om du behöver Ultimate Edition-versionen. Kanske räcker med den vanliga utan DLC och den kostar väl lite eller ingenting nu....

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.