Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Johan Lorentzon

37 Registrerad: 10 apr 2014 20:44 Senaste besök: I dag 00:32 Online: Nej

johlor30 johlor

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Den dagen jag fick storstryk

Johan Lorentzon22 feb 2017 18:061593 visningarKommentera: 0 !

Jag tycker mig ha blivit ganska bra i For Honor och duellerna är oftast jämna mot de jag möter. Jag kör oftast 1 vs 1 eller 2 vs 2 och vinner nog mer än jag förlorar. Oftast är det dock tighta matcher där marginaler avgör och det är just detta som gör att jag kommer tillbaka till spelet.

Idag fick jag dock storstyrk på en nivå jag inte upplevt tidigare. Jag fick samma känsla som när jag sparras mot ett svartbälte i BJJ. Min motståndare fick mig att slåss på hälarna och hela tiden ligga på defensiven. Jag är bekväm att vara defensiv, både i BJJ och i For Honor. Försvara och sen leta öppningar som jag kan utnyttja. Men när man möter en riktigt bra utövare i BJJ eller i For Honor så lämnar de inga öppningar. Utan jag får ligga på försvar till jag gör ett misstag och då utnyttjar de luckan.

På ett vis är det dock ögonöppnande att få så mycket stryk, men samtidigt driver det mig att bli bättre. Jag måste lära mig de andra klasserna bättre så jag kan känna igen attackmönstren och vad jag ska kontra med.

För mig är For Honor väldigt likt just BJJ i den aspekten då jag måste ha samma tänk och jag älskar verkligen spelet för det.Taggar: For Honor, bjj, Spel

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.