Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Johan Lorentzon

37 Registrerad: 10 apr 2014 20:44 Senaste besök: I går 22:58 Online: Nej

johlor30 johlor

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Det är INTE ett hejdå

Johan Lorentzon 5 dec 2017 10:481235 visningarKommentera: 1 !

Alla som följt mig eller läst mina recensioner vet att jag brinner för kampsporten och nu har jag fått jobb som kampsportskribent på Kimura.se.

Jag kommer bevaka nyheter, skriva artiklar och analyser. Främst runt MMA, men hoppas även kunna lyfta in lite annat under tidens gång om jag får chansen. Dessutom är det ett betalt jobb där jag faktiskt får lön.

Tyvärr är det ju så att som spelskribent förväntas jag jobba gratis eller ideellt många gånger och även om vi får recensionsexen så är det ju tyvärr inget som går att äta eller betala hyran med.

Vad innebär detta för Loading?

Det innebär att jag kommer vara mindre aktiv här och jag kommer inte ta på mig lika många recensionsuppdrag (om det blir några alls). I första hand gäller detta fram till årets slut och möjligen till slutet av januari. Åtminstone tills jag blivit varm i kläderna på det andra jobbet.

Men som rubriken säger, detta innebär inte att jag slutar på Loading. Jag behöver bara omstrukturera mitt livspussel lite för att få allt att funka. Med familj, barn, träning och två jobb (plus Loading) är tid inget som jag har i överflöde.

Dock älskar jag Loading så ni kommer inte förlora mig och jag kommer finns kvar här på forumet, förtret för några, men förhoppningsvis glädjande för de flesta?

Om inte tidigare så kommer jag göra en mer aktiv comeback i lagom tid tills EA UFC 3 släpps.

För dig som gillar kampsport och främst då MMA så finns jag ju hädanefter på Kimura.se

Vi syns och höres!

« Till bloggen

Kommentarer

svensture 5 dec 2017q

Lycka till med nya uppdraget! Låter klokt att du tar en liten paus med skrivandet här och kommer in i det andra först. Är inte orolig med tanke på ditt spelintresse att du skulle försvinna härifrån :) Ser redan fram emot UFC3 recensionen. Jag tror du kommer spela löjligt mkt :) så det blir säkert en rättvisande recension. Viktigt att personer som hängt kvar här ett tag fortsätter, så det hela tiden finns en stomme kvar.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.