Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Isabell Rydén

Registrerad: 14 aug 2014 22:31 Senaste besök: I dag 23:16 Online: Ja

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Tokyo Ghoul - att äta eller ätas.

Isabell Rydén 7 okt 2015 21:001043 visningarKommentera: 0 !

Det här är förvisso inget spel men what the heck, det är en anime. Skulle också våga säga att det är en av dom bästa anime jag har sett. Och nu var det sagt. Vet inte riktigt var jag ska börja med Tokyo Ghoul, är lite rädd för att missa någon viktig detalj och prata på för snabbt för det brukar jag göra om saker jag verkligen tycker om. Men Tokyo Ghoul är bara så där perfekt mörkt och mystiskt som jag vill ha det.

Tokyo Ghoul handlar kort och gott om två arter som kämpar om friheten att få leva. Vi får lära känna Kaneki som är en snäll, lojal vän och är animens huvudkaraktär. Ibland är han lite för snäll så det blir irriterande men det är så befriande att få se honom kicka ass senare i säsongen. Animen innehåller flera geniala karaktärer som: Touka, som kickar ass redan från början. Nishiki, som man först vill ge en höger i början av säsong ett och så Juuzou (Rei) som är Tokyo Ghouls svar på Death Notes L, fast lite mer energisk och några nyanser ljusare i håret.

Andra säsongen är verkligen Tokyo Ghouls stora höjdpunkt då det knakar till ordentligt i Kanekis identitetskris och båda sidorna möts i en jämn kamp för en sista uppgörelse.

En tredje säsong är inte bekräftad än så man får ta det lilla man har till tålamod och hålla ut.
« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.