Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Isabell Rydén

Registrerad: 14 aug 2014 22:31 Senaste besök: I dag 12:13 Online: Ja

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Anime Challenge - Part 2

Isabell Rydén 1 nov 2015 22:142307 visningarKommentera: 0 !


Mina dagar innehåller för få timmar och kommande vecka går åt till jobb och att gå vidare från saker så jag lägger upp fortsättningen på den här listan redan nu.

8. Favorite anime couple: Hana och vad han nu heter från Wolf Children.9. Best anime villain: Itachi Uchiha.10. Favorite fighter anime: Tokyo Ghoul.11. Favorite mech anime: Jag har bara sett Knights of Sidonia så jag har inte så många valmöjligheter här. Första säsongen var bra, andra säsongen har jag bara sett några avsnitt av. Och det säger väl lite.

12. Saddest anime scene: Ingen anime har fått mig att gråta så många gånger som Naruto och det är ju ingen direkt brist på sorgliga scener i den animen heller. Inte ett öga var torrt efter att jag hade sett dom här scenerna.

Ni som inte har sett klart Naruto och en bra bit in på Naruto Shippuden, så har jag länkat till bilder som innehåller stora spoilers här nedan:

Den mest sorgligaste scenen någonsin

Den näst mest sorgligaste scenen någonsin

13. Anime character I am most similar to: Natsume från Natsume Yuujinchou, för hans lojalitet och Tanaka Ryuonsuke från Haikyuu, för att vi delar samma ärliga och flummiga personlighet. Utseendemässigt är vi dock inte lika någonstans.
14. Anime that never gets old no matter how many times I’ve watched it: Ni skulle bara veta hur många gånger som jag har sett om dom roligaste scenerna från Haikyuu, som tur är får ni aldrig veta.15. Favorite anime sidekick, pet or summoning from an anime: Migi från Parasyte The Maxim.16. Anime with the best animation: Final Fantasy VII Advent Children.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.