Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Isabell Rydén

Registrerad: 14 aug 2014 22:31 Senaste besök: I dag 12:13 Online: Ja

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Vad vänner är till för.

Isabell Rydén15 nov 2015 17:352490 visningarKommentera: 0 !

Att vänner är bra att ha tycker nog dom flesta, för dom står ut med oss i vått och torrt och erbjuder en benig axel att gråta ut mot när det behövs.

Men vänner är nog som allra bäst när man kan gå bakom ryggen på dom utan att dom märker något, kunde inte ha haft bättre vänner tänker man. Dock är det inte alltför roligt när man upptäcker att dom gjort precis samma sak. Great minds think alike eller hur.

Så börjar första delen av Tales from the Borderlands. En liten evighetscirkus uppe i rymden med olika giriga karaktärer som bedrar varandra. Några av dom vill vi fortfarande behålla i vårt lilla kompisgäng men dom som vi inte tycker lika mycket om låter vi explodera i tusen små bitar eller så använder vi vårt nyfunna, elektriska partytrick på dom. För skojs skull såklart.

Hur vi än väljer och vrakar i ren Telltale Games anda så är Tales from the Borderlands fantastiskt underhållande från början till slut och vi lär oss att allt handlar om att vara en bra vän för att få bra vänner (som hjälper oss att hitta skatten snabbare). Något som det udda paret Rhys och Fiona får lära sig genom att vandra den svåra vägen som kallas tillit.

Så här efter att spelet är slut så har jag bara dåligt samvete över att det tog mig ungefär ett år att inse att det här spelet var värt att spela igenom (första episoden släpptes november 2014 och sista i oktober 2015) - och att jag inte shippade Rhys och Sasha utan tillhör dom där 6,9% som inte har något hjärta. Tydligen.

Tycker ändå att det är rätt bra att vara en vän.


« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.