Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Isabell Rydén

Registrerad: 14 aug 2014 22:31 Senaste besök: I dag 12:13 Online: Ja

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Anime Challenge - Sista delen

Isabell Rydén28 nov 2015 18:532878 visningarKommentera: 0 !


Nu är det dags att släppa taget om den här listan som fått följa med i en månads tid. Några förändringar har skett lite här och där på grund av svår beslutångest men nu ska den vara komplett.

Tidigare delar:
1
2
3

24. Moment that shocked me the most in any anime: När Edward Elric och hans bror möter Shou Tucker och hans dotter Nina i det fjärde avsnittet av Fulllmetal Alchemist Brotherhood. För att sedan upptäcka att Dold text: Shou har offrat sin egen dotter för att göra en ”chimera”. Ett ögonblick som sätter sig fast på näthinnan ett bra tag.25. Saddest anime death: Den allra sista scenen i Tokyo Ghoul Root A, avsaknaden på överdådiga effekter (hjärtskärande skrik som ekar runt i atmosfären och så vidare), är i det här fallet den bästa effekten av alla och gör den här scenen välgjord och känslosam.26. Best anime fight: Det blir lite kaka på kaka nu när jag svarar Tokyo Ghoul på nästan allt. Men ja… det rymmer en hel del episka fighter i det sista avsnittet av Tokyo Ghoul Root A då människor och ghouls möts i den slutgiltiga striden. Mina favoritfighter från det avsnittet är när Touka möter Ayato och när Kaneki slåss mot Amon.

27. Most badass scene from any anime character: Den här scenen från det tolfte avsnittet av Parasyte The Maxim. Alltså.28. Favorite quote from any anime character: “Let out all the sadness, fear, and anger that's building up inside you.” - Shikaku Nara till en sörjande Shikamaru.29. Anime I whished was real: Tokyo Ghoul, om man får vara en ghoul då.30. Anime I wished never ended and continued on: Psycho Pass, ännu en anime helt i min smak som tog slut lite för tidigt. Vi fick förvisso ett värdigt avslut men jag tyckte det fanns potential kvar till en andra säsong men det kanske är så att man ska sluta när det är som bäst (och när den bästa karaktären spårlöst försvinner).

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.