Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Isabell Rydén

Registrerad: 14 aug 2014 22:31 Senaste besök: I dag 12:13 Online: Ja

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

"This is not a game about punching shit and shooting shit."

Isabell Rydén30 dec 2015 01:262696 visningarKommentera: 7 !

Most days of the year are unremarkable. They begin and they end with no lasting memory made in between. Most days have no impact on the course of a life”.

Sammanfattar det här året med ett fint filmcitat för mitt 2015 började och slutade och vad som hände däremellan har jag ingen aning om, vet bara att jag stressade igenom alla dagar med jobb och att pussla ihop planer som ändå inte blev av.

Men nu lägger jag dom här 365 dagarna bakom mig och inväntar årets gråaste månad som börjar faktiskt ganska fint ändå - med Oxenfree, ett mystiskt äventyrsspel som handlar om ett kompisgäng vars övernattningsfest på en ö går väldigt fel när dom bestämmer sig för att utforska öns grottor. Huvudpersonen är Alex som är skilsmässobarn och måste lära känna sin nya styvbror Jonas samtidigt som hon sörjer sin egen bror som omkommit i en olycka.

"This is not a game about punching shit and shooting shit." - Sean Krankel (ena hälften av Night School Studio)

Oxenfree är uppbyggt på dialoger som dyker upp på skärmen som små pratbubblor mellan karaktärerna. Den som spelar kommer inte bara kunna styra manuset utan också ha möjligheten att avgöra hur karaktärerna utvecklas och till sist avgöra hela gruppens öde.

Måste också nämna att röstskådespelarna är bland annat Erin Yvette som spelar Snövit i The Wolf Among Us och Sasha i Tales from The Borderlands samt Gavin Hammon som är Kenny i The Walking Dead och Beast i The Wolf Among Us. Bara hypen på det liksom!

Oxenfree släpps den 15 januari till PC och Xbox. Man hade ju helst velat uppleva det här på den enda spelkonsolen som inte nämns men what to do. Januari månad känns lite lättare nu ialla fall.


« Till bloggen

Kommentarer

Oregondanne31 dec 2015q

Åh, släpps det så snart? Grymt peppad!

Isabell Rydén31 dec 2015q

Oregondanne:

Grymt peppad!


Ja, verkligen!

Kleti 6 jan 2016q

är lite trött o läste "översättningsfest på en ö". Hade kunnat bli nåt nytt Typing of the dead liksom :D

Anonym11 jan 2016q

Nu fick mig att bli intresserad! Detta ska kollas upp.

Oregondanne10 feb 2016q

Och fy satan vad det levde upp till förväntningarna! (Skulle till och med säga att det med råge överträffade dem.) Hunnit spela ännu?

Isabell Rydén10 feb 2016q

Oregondanne:

Hunnit spela ännu?


Ja, det har jag :) gillade det verkligen!

Oregondanne10 feb 2016q

Du får ta och skriva en recension på Loading. :)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.