Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Isabell Rydén

Registrerad: 14 aug 2014 22:31 Senaste besök: I dag 11:32 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Blickar framåt.

Isabell Rydén17 dec 2017 17:272095 visningarKommentera: 2 !

Spelåret 2017 var fyllt med bitterljuva och känslosamma upplevelser. What Remains of Edith Finch kom in som den största känslostormen jag känt i spelväg. Lewis Finch kapitel berörde som inget någonsin gjort på väldigt länge. Night in the Woods bjöd på charmiga och klipska dialoger. Det jag såg fram emot allra mest var Pyre. Dock blev den upplevelsen inte riktigt som jag hade tänkt mig, men spelet innehöll ändå några av årets mest minnesvärda karaktärer.

2017 i all ära, men jag ser mig hellre som en person som tittar mer framåt än bakåt i tiden. Jag har redan skrivit ner en lista på spel jag ser fram emot att få spela i framtiden. Det finns en längtan i kroppen redan nu och den blir allt större.
AFTERPARTY (2019)
Jag är den som spelade Oxenfree om och om igen och fann mig väldigt engagerad i dessa tonåringar som hade blivit strandsatta på en mystisk ö. Oxenfree är ett av de få spel som har en speciell plats i mitt hjärta och när skaparna bakom spelet meddelade att de hade ett nytt spel på gång började mitt hjärta slå några slag fortare. Det kommande spelet heter Afterparty och vi spelar karaktärerna Milo och Lola som har dött och olyckligtvis hamnat i Helvetet. Det finns en chans för dem att återfå sina gamla liv, men det finns en hake – såklart. Dem måste vinna över Satan i en dryckestävling för att komma tillbaka till Jorden.
MOSAIC (TBA)
Det här spelet har jag tidigare skrivit om på min blogg och det är ett spel jag fortfarande är väldigt nyfiken på. Jag vet fortfarande inte mycket mer om spelet mer än att det kommer att handla om den där gråskalan när varje dag ser likadan ut. Dagar kommer och går, men plötsligt en dag inträffar det något märkligt och hela vardagen förvandlas till vad som liknar en surrealistisk dröm.
OOBLETS (2018)
Ooblets beskrivs enklast som en pastellig sockerdröm blandat med element från Stardew Valley och Pokémon. Bara bra saker helt enkelt. Jag har spenderat otaliga timmar i båda spelen och längtar efter att få vandra omkring i universumet i Ooblets där jag kan anamma det fridfulla livet som farmare och samla hur många ooblets som helst.
TRÜBERBROOK (2018)
Jag har en stark och orubblig förkärlek för spel med unika detaljer, så när jag såg Trüberbrook för första gången föll jag genast för dess estetik. Miljöerna och karaktärerna är handgjorda och alla scener fångas med hjälp av en 3D- scanner. Spelet är, kort och gott, ett mystiskt äventyrsspel som utspelar sig sent på 60- talet med starka vibbar från Twin Peaks och The X- Files. Det känns som en fantastisk upplevelse man inte får gå miste om.


STARDEW VALLEY MÖTER HARRY POTTER (TBA)
Sent i somras avslöjade skaparen bakom Stardew Valley att ett nytt spel var i görningen. Vi fick se en bild som hintar om att vi kommer att befinna oss i en värld med magi och häxhattar. Stardew Valley möter Harry Potter, det bästa från två världar helt enkelt.

« Till bloggen

Kommentarer

Sensemaker23 dec 2017q

Det där Mosaic verkar intressant, tack för tipset(n).
Även helt rätt att blicka framåt. Det som är bakåt existerar ändå inte längre så det finns ingen anledning att slösa energi på det :)

Isabell Rydén24 dec 2017q

Sensemaker:

Det som är bakåt existerar ändå inte längre så det finns ingen anledning att slösa energi på det :)


True that :)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.