Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Axus

31 Registrerad: 4 sep 2003 13:43 Senaste besök: 10 mar 2017 11:47 Online: Nej

Södertälje http://playzine.net

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Danganronpa 1.2 Reload - videorecension

Axus 10 mar 2017 10:3997 visningarKommentera: 0 !

Danganronpa Trigger Happy Havoc var min första bekantskap med den visuella novell-genren. Äventyret bjöd på en enorm spänning, massor av mystik och fick mig att följa berättelsen lika starkt som en riktigt bra bok.

Om en vecka (den 17 mars) släpps samlingen till PlayStation 4 under titeln Danganronpa 1.2 Reload. Jag är nästan lite avundsjuk på alla som inte har haft chansen att uppleva detta till PlayStation Vita, men samtidigt så såg jag en hel del vinklar andra vinklar som jag inte såg under min första genomspelning. Originalet är fortfarande min favorit, även om Danganronpa 2: Goodbye Despair generellt är bättre på de flesta punkter, så som färgstarkare karaktärer och en större spelplan.

Ni ser min videorecension för Danganronpa 1.2 Reload nedan.

Taggar: Danganronpa 1.2 Reload, Danganronpa, recension, videorecension, PS4, Playstation 4, Spike Chunsoft, NISA

Berserk and the Band of the Hawk - videorecension

Axus 6 mar 2017 12:52143 visningarKommentera: 2 !

Omega Force är mest kända för sin Dynasty Warriors-serie, och de har blandat sitt spelkoncept med flera olika spelserier så som The Legend of Zelda där vi fick Hyrule Warriors och Dragon Quest där resultatet blev Dragon Quest Heroes. Nu har Koei Tecmos spelstudio förvaltat Kentaro Minouras Berserk-manga och -anime, och vi får Berserk and the Band of the Hawk.

Den nya speltiteln blev min första bekantskap med Berserk-varumärket, men berättelsen och de snygga, spännande animesekvenserna som levereras gjorde att jag beställde animeserien omgående. Karaktärerna och historien som presenteras naglar mig fast ända till sluttexterna börjar rulla, även om animesekvenserna försvinner efter att den första halvan av actionrollspelet är avklarat.

Ni ser min videorecension för Berserk and the Band of the Hawk nedan.

Taggar: Berserk, Anime, Playstation 4, PS4, recension, video, Berserk and the Band of the Hawk, Omega Force, Koei Tecmo

Ys Origin - Videorecension

Axus 4 mar 2017 00:42146 visningarKommentera: 0 !

Nihon Falcoms Ys-serie startade redan under 1987, och även om jag har testat originalet till Sega Master System var det först med Ys: The Ark of Naphistim till PlayStation 2 som jag etsade mig fast ordentligt.

Under 2006 släpptes Ys Origin till PC i Japan, och först sex år senare, närmare bestämt 2012, lanserades en västerländsk lokalisering via Steam. Nu har Nihon Falcom släppt det retrodoftande actionrollspelet till PlayStation 4, och i videon nedan ser ni min recension av äventyret.

Taggar: Ys, Ys Origin, PS4, PS Vita, Steam, PC, Falcom

Cristoffer videorecenserar Digimon World: Next Order

Axus 1 mar 2017 22:09165 visningarKommentera: 0 !

Cristoffer har en stor förkärlek till Pokémon, men Digimon World: Next Order är hans första bekantskap med Nintendos "konkurrent."

I Digimon World: Next Order får spelaren träna upp Digimon-käraktärerna, och samtidigt locka nya varelser till den by där protagonisten har sin bas.

Ni ser Cristoffers videorecension av Digimon World: Next Order nedan.

Taggar: digimon, Digimon World, PS4, playstation, Playstation 4

Conny videorecenserar Sniper Elite 4

Axus 19 feb 2017 21:36223 visningarKommentera: 0 !

Conny aka @otakuout har gjort en grym videorecension för Sniper Elite 4. I vanliga fall avskyr han prickskyttar som sitter och trycker i ett hörn i spelserier som Battlefield och Call of Duty, men Rebellion Developments kreation bjuder på något annat.

Tidigare inlägg

Videorecension: Kingdom Hearts HD 2.8

12 feb 2017 19:450

Kingdom Hearts HD 2.8 fick mest uppmärksamhet på förhand för...