Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Axus

31 Registrerad: 4 sep 2003 13:43 Senaste besök: 19 jun 2017 09:38 Online: Nej

Södertälje http://playzine.net

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Utawarerumono - visuell novell med srpg-inslag

Axus17 jun 2017 22:3963 visningarKommentera: 1 !

Atlus har släppt Aquaplus visuella novell Utawarerumono: Mask of Deception här i väst. Berättelsen mixas med srpg-inslag, och samtidigt som vi får beroendeframkallande strider bjuds vi på en omfattande och spännande story.

Mask of Deception är ett spel med stort hjärta, atmosfär och färgstarka karaktärer, men svärtas ned av sexism.

Ni ser min videorecension nedan.

Taggar: Utawarerumono, Mask of Deception, PS4, PS Vita, srpg, visuell novell

« Till bloggen

Kommentarer

Simon Liljedahl20 jun 2017q

Nåt som inte fångade mig var handlingen. Alla "twister" såg man komma.

Jag skrev i min recension här på Loading att jag vägrade lägga ned timmarna på att spela ut det. Jag trodde verkligen på det när jag skrev det. Jag har däremot spelat ut det.

Det mest makalösa spelskaparna lyckats med är att i princip lyckas trampa vatten i 50 timmar. Progressionen i handlingen är verkligen minimal och efter de första 20 timmarna så får man ju en svag gissning i sin hjärna om hur allt står till. Den gissningen visar sig vara korrekt.

Striderna är enformiga. Fan jag behövde aldrig tänka strategiskt. Det är ju bara att springa fram och börja nöta. Möjligtvis kolla så man inte åker på en counter.
Det fanns en strid jag hade seriösa problem med. Det var just den med jätteinsekten i början. Då man faktiskt har ett val av att lura den till en klippavsats eller döda den. Det måste vara någon millimeterpassning för var den jäveln ska stå för att trigga slutet på striden. Jag fick spela om den väldigt många gånger innan något hände och jag vet inte varför det hände för jag spelade likadant varje gång, jag dödade de små insekterna och dansade runt den stora ett tag och ledde den ut mot vänster.

Kul att du gillade spelet, även om det är helt bortom mig vad du ser i det. :)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.