Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Axus

32 Registrerad: 4 sep 2003 13:43 Senaste besök: I går 11:56 Online: Nej

Södertälje http://playzine.net

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Videorecension: Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Axus17 jul 2017 18:18980 visningarKommentera: 0 !

Square Enix släppte sitt Final Fantasy XII under 2006, och det fick både ris och ros av seriens anhängare. Vi hittade aldrig något ordentligt jobbsystem, men året efter släpptes en nyversion i Japan som lät varje protagonist åta sig varsin inriktning.

Nu är den remastrade versionen här till PlayStation 4, och undertiteln The Zodiac Age skvallrar om spelets största nyhet. Den här gången är det inte den förbättrade grafiken som resulterat i det största samtalsämnet, utan det faktum att varje spelbar huvudperson kan åta sig två stycken olika jobb.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age är en riktigt bra remaster, där musiken också har fått sig en ordentlig renovering där en hel orkester har reproducerat materialet. Tyvärr lider ljudbiten av ett betydligt värre problem, där det låter som om karaktärerna pratar i gamla burkar. Om det är resultatet av ren lathet, eller något annat som ligger och spökar, låter jag vara osagt, men Square Enix har tidigare berättat att de har kvar originalinspelningarna av rösterna, vilket självklart borde ha utnyttjats till PlayStation 4-versionen.

Ni ser min videorecension av Final Fantasy XII: The Zodiac Age nedan.

Taggar: Final Fantasy, FFXII, Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Square Enix, recension, videorecension, jrpg

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.