Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Axus

32 Registrerad: 4 sep 2003 13:43 Senaste besök: I dag 15:16 Online: Nej

Södertälje http://playzine.net

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Pressure Overdrive - shmup och table-top-racing

Axus 2 aug 2017 18:32942 visningarKommentera: 0 !

Pressure släpptes via Steam under 2013, och nu har Chasing Carrots släppt en "Definitive Edition" med extra godsaker till samma tjänst samt PlayStation 4 och Xbox One.

Den nya versionen kallas för Pressure Overdrive, och vi får en färgglad och actionladdad upplevelse som blandar shoot em' up med table-top-racing. Det är en beroendeframkallande tillställning, där jakten på hiscorelistorna kommer att fortsätta bra mycket längre än till det att sluttexterna rullar.

Vi får också ett lokalt samarbetsläge i och med den nya versionen, men tyvärr dras det med en hel del problem. Det är i princip omöjligt att plöja igenom kampanjen, för första gången, med en vän, då han eller hon får starta varje ny bana utan vare sig vapen eller andra uppgraderingar. Enda lösningen är att logga ut och in igen, vilket inte riktigt känns som någon rolig historia i det långa loppet.

Som tur är finns det andra spellägen som lockar betydligt mer för dem som vill spela tillsammans med andra, och nedan kan ni se min videorecension av Pressure Overdrive.

Taggar: Pressure Overdrive, PS4, Xbox One, PC, shmup, table-top-racing, Action

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.