Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Axus

32 Registrerad: 4 sep 2003 13:43 Senaste besök: I går 16:28 Online: Nej

Södertälje http://playzine.net

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Videorecension: Agents of Mayhem

Axus15 aug 2017 09:40310 visningarKommentera: 2 !

Saint's Row-utvecklarna Volition har blandat sin galna spelserie tillsammans med Overwatch för att leverera Agents of Mayhem.

Actionupplevelsen är oerhört beroendeframkallande, och vi får kriga loss med tolv stycken färgstarka hjältar (som inte drar sig ifrån att spränga en och annan civilperson i luften om de får med sig en fiende på kuppen).

Se gärna min videorecension nedan.

Taggar: Agents of Mayhem, PS4, Xbox One, PC, recension

« Till bloggen

Kommentarer

Waveracer16 aug 2017q

Schysst videorecension!! :) Det här spelet verkar rätt kul. Lite Crackdown över det men kanske med mer betoning på action och midnre utforskning/fordon? Jag gillar att det utspelar sig i Seoul och inte i någon amerikansk storstad, som omväxling.

Axus17 aug 2017q

Waveracer:

Schysst videorecension!! :)


Tack så mycket, det värmer! :D

Ja, faktiskt. Allt handlar i princip om hårdkokt action när det rör sig om huvudstoryn och sidosysslor. Du kan hitta olika kristaller lite här och var som sen kan användas för att uppgradera karaktärerna, och kistor spawnar med prylar.

Sen kan man köra lite olika race mot klockan, liksom parkour-liknande tävlingar där man ska ta sig igenom x antal chekpoints. Jag fastnade inte jättemycket för det dock. Sen är bilarna på gatorna rätt tråkiga (även om de går att köra), och man kan istället kalla på sina egna bilar som låses upp genom att hitta x antal ritningar för varje fordon. :)

Ja, jag gillar miljön, neonfärgerna och staden. Sen kan de olika Legion-'grottorna' (lairs) vara lite monotona, men jag störde mig faktiskt aldrig på det även om jag annars inte brukar tycka om sådant annars.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.