Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

SvenErikSpelar

Registrerad: 17 sep 2015 13:19 Senaste besök: 4 jan 2016 14:54 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Bästa från Friends

SvenErikSpelar22 sep 2015 15:5020 visningarKommentera: 0 !

I en tråd om filmer och serier så diskuterades det lite om TV-serien friends. Vilket fick mig att tänka på mitt favorite friends moment. Det måste vara avsnittet när Ross och Rachel blir tillsammans.

Det som börja rmed att Ross blir arg för att någon snubbe ringer och lämnar ett meddelande åt Rachel. Phoebe förklarar att Ross och Rachel kommer att bli tillsammans eftersom han är hennes hummer. Hon fortsätter och berättar att det är ett känt faktum att hummrar blir förälskade och sedan håller ihop livet ut. Ross går till Central Perk och han försöker förklara för Rachel att de borde vara tillsammans.
Hans försök går åt skogen och Rachel blir förbannad och han går ifrån fiket där konversationen utspelade sig.

Senare på kvällen sätter sig vänner-gänget och tittar på gamla videoinspelningar från när de var små. Videon de tittar på är inspelad när Monica och Rachel skulle gå på prom och Rachels date Chip inte dyker upp i tid. Jack Geller, Monica och Ross pappa övertalar Ross att svida om och gå med Rachel istället. Precis när han bytt om och ska komma och ta Rachel med storm så är tjejerna på väg ut genom dörren på väg till balen eftersom Chip dykt upp till slut.

Ross blir naturligtvis hjärtekrossad när han ser sitt livs kärlek springa ut genom dörren med sin romans. När Rachel ser det där får hon ett uppvaknande och inser hur mycket Ross älskar henne och att han alltid funnits där för henne. Hon tar då sitt förnuft till fånga...

Här kan ni se händelserna själva om ni inte redan sett det.
Ross och Rachel finally gets together

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.