Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

SvenErikSpelar

Registrerad: 17 sep 2015 13:19 Senaste besök: 4 jan 2016 14:54 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Johnny Drama

SvenErikSpelar 1 okt 2015 15:15228 visningarKommentera: 0 !

Det var några år sedan Entourage slutade sändas. Det var en rätt stor succé redan från första avsnittet till avslutningen säsong 8. Jag plöjde rätt nyligen igenom hela serien en gång till. Antagligen med lite mer kritiska ögon och det var en del saker som jag störde mig på i serien. En av de största irritationsmomenten är storebrodern Johnny Drama. Rollen som Vincents storebror spelas av Kevin Dillon som var okänd för mig innan Entourage. Det står i hans rollista på IMDB att han var med i Plutonen. Nu var det visserligen längesedan den filmen spelades i mitt hem men jag minns honom inte.

Genom nästan hela serien är han en stor egoist med total avsaknad av social kompetens. Gång på gång gör han dumheter och ingen blir ordentligt irriterad på honom eller ber honom att skärpa sig. Utöver det är han snål och girig. I ett avsnitt när de har ont om pengar så får Vince ett gig där han ska visa upp sig på ett Sweet-sixteen-fest och ska uppträda. När de ska träffa paret som håller festen åt sin dotter blir de tillsagda att ta av sig skorna när de går in i huset. Johnny skiter så klart i det och skapar viss irritation hos värdinnan. Dessutom så föreslog deras publicist att han inte ens skulle följa med in till att börja med, vilket han så klart ignorerade. När Vince sedan uppträder på festen så får Drama för sig att springa upp och sjunga tillsammans med Vince, vilket avslutas med att han spyr ner hela tårtan. Ingen verkade bli irriterad.

Han är en hyffsat misslyckad skådis som vill ha sin chans tillbaka i rampljuset. Trots det är han dryg, vägrar att kompromissa och kommunicera och är överlag dryg och odräglig. Han beter sig så som Madonna, Brad Pitt och Lady Gaga kunde gjort i sina glansdagar, och då är han ungefär lika känd som June Gable är idag.

Han har så klart sina stunder även han men överlag är han stel, tråkig och överspänd med enormt dålig självkänsla. Jag har egentligen inte så mycket att säga om honom annat än att han är irriterande. Jag hade med glädje sett lite mindre tid med Drama i serien och lite mer med Ari, Vince eller Dana Gordon.

De hade kunnat tona ner hans något överdrivna personlighet något och fått bättre resultat enligt mig. En serie ska ju så klart vara underhållande och de måste sväva ut lite men sättet de gör det på i hans fall är överdrivet.

Ett annat exempel är när de är på cannes-festivalen och han hittar en snygg brud som han ska ligga med på hotellrummet. Istället för att hålla käften och ta rummet han får så ska han gå och klaga, och börjar skrika förolämpningar till personen bakom disken som resulterar i att han blir utslängd. Även det är så överdrivet och tråkigt. I synnerhet när han i nästan alla andra avsnitt av serien är en obotlig kåtbock som ligger med vad som helst. Trots det så kan han här avstå att ligga med en tjej för att han tycker att han måste ha havsutsikt på hotellrummet. Tramsigt och det försämrar serien i mina ögon.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.