Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

SvenErikSpelar

Registrerad: 17 sep 2015 13:19 Senaste besök: 4 jan 2016 14:54 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Dark Souls 3 Hype!

SvenErikSpelar22 okt 2015 15:56222 visningarKommentera: 0 !

Förlåt för mitt långa och tråkiga inlägg. Här kommer lite komensation för det.

I motgångar gäller det att hitta saker att se fram emot. Dark Souls 3 är ljuset i allt detta mörker.

Jag vill egentligen säga alla men det vore nog en överdrift och formulerar mig istället så här. Många som spelat souls-spelen och bloodborne känner till youtubearen VaatiVidya. Han har närmare 500k prenumeranter på sitt youtubekonto och han laddar upp många videos där han förklarar den bakomliggande storyn, visa side quests och andra viktiga saker i spelen som inte är helt uppenbara för oss som spelar. Man kan väl lite elakt säga att han har en guide för oss som är för dumma för att själva lista ut vad spelet handlar om, på djupet.

Ett bra exempel på hans berättelser är genomgången av sidostoryn som innefattar Lucatiel of Mirrah. En NPC i Dark Souls 2 som man stöter på flera gånger under spelets gång. De första gångerna man stöter på henne är hon ganska normal. Munter är kanske inte rätt ord att beskriva henne men hon har i alla fall rest till Drangelic eftersom hon är marked med the undead curse. Hennes hopp är att försöka hitta ett botemedel. Det sägs att själarna som behövs för att bota förbannelsen finns i Drangelic. Man stöter på henne flera gånger under spelets gång och om jag inte minns fel så får man två stycken human effigy av henne. Scumbag som man är tar man emot dessa istället för att säga åt henne att använda dem eftersom human effigies är det som kan hindra förbannelsen. Historien om Lucatiel är bara en i mängden av tragiska öden som möter olika NPCs i spelet.

VaatiVidya har en fenomenal berättarröst och verkar genuint intresserad av den djupa storyn i dessa spel. Hans hängivenhet till spelen har lett till att han fått provspela Dark souls 3 som är på väg. Han har ett par videos på sin sida där han spelar, provar och pratar om Dark Souls 3. Spelet ser ut att vara ganska likt de tidigare soulsspelen fast med lite förändringar i fightingsystemet. Det ser väldigt snyggt ut och ID Software ska ha sagt att små förbättringar och förändringar i Dark Souls 3 har inspirerats från Bloodborne. Det gör sannolikt att spelets fighting kommer att vara något snabbare än tidigare i Souls-spelen.

Nu är det bara att hoppas att storyn är lika kickass som i de första spelen. För det vore bannemig fenomenalt. Det ska släppas i början av 2016 och förhoppningen blir då så klart att det ska rädda oss från den tråkiga och kalla vintern så vi istället kan sitta inne i värmen och spela det tredje, eller femte beroende på hur man räknar, spelet i serien!

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.