Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Skitspel

Registrerad: 16 mar 2016 09:50 Senaste besök: 27 jan 2018 09:21 Online: Nej

http://www.reddit.com/r/Spelsoffan/

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

[PS4] Wolfenstein: The New Order

Skitspel 20 apr 2016 09:26464 visningarKommentera: 0 !

Well, vad ska man säga..

Jag måste i alla fall ge MachineGames cred för att det är en intressant nystart för serien, eller ett rejält ansiktslyft med väldigt mycket muskelinplantat, botox och mekaniska lämmar om inget annat. (Sorry Erik om du läser detta)

Gameplayet kändes för mig inte helt hemma, stealth möjligheten var kul, riktigt kul, men själva shooter-delen satt inte som den skulle (vilket känns ganska viktigt i en.. shooter). Fick den där kylskåps-känslan som vissa spel ger, man känner sig stor, klumpig och så fort man vevar igång avtryckarfingret känns det antingen som om jag skjuter så här, eller så här, fast inte på ett bra sätt. (Antar att detta lämpar sig bättre på PC.)

Men utöver det så var storyn rätt cool, jag diggade de många små (och stundtals förvånansvärt råa) mellansekvenserna som fick det hela att spela ut sig som en lite oförutsägbar b-action film. Måste också påpeka att de flesta utav karaktärerna spelas av väldigt bra röstskådespelare och gav förvånansvärt spännande intryck även om huvudkaraktären Mr Blazkowicz himself var lite blek i sin personlighet, vilket kanske var med flit i och för sig då han är rätt blek. Samt att detta spelet är det första på länge som fått mig att känna genuint obehag i vissa scener, vill inte spoila så jag låter det vara osagt vilka jag menar men de lyckades i alla för mig att pricka rätt nerv.

Fast, mot slutet blir det mest pannkaka och finalen liksom gick mig förbi, jag spelade mest på autopilot mot slutet och reflekterade inte så värst mycket om vad jag faktiskt gjorde och vips så var spelet slut, lite antiklimax med tanke på den fina uppbyggnaden i början av spelet. Tyvärr finner jag ingen glädje nog i att spela om det igen, inte ens för collectables, alternativa svårighetsgrader eller nya "cheats". Gameplayet var helt enkelt inte där för mig. Så, om ovanstående låter kul, köp. Om inte, kolla in denna Games: The movie genomspelningen istället.

Betyg