Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Douglas Lindberg

24 Registrerad: 24 jan 2017 16:32 Senaste besök: 9 apr 2018 09:48 Online: Nej

Märsta BushyLindberg BushyLindberg

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

01 - En presentation

Douglas Lindberg27 feb 2017 11:51993 visningarKommentera: 4 !

Det kan vara på sin plats att introducera den här bloggen, och mig själv, för verkligheten.

Vem är jag?

Douglas är mitt namn, är närmare 30 än vad jag är 10 och bor i Uppsala. Har anknytning till Västerbotten och drömmer dagligen om SM-guld och buremål från Krysset.

Vad skriver du om?

Jag skriver huvudsakligen om spel. Kan även göra kortare utflykter till sport eller musik, men spel är det ämne jag känner mig tryggast i.

Var kommer du ifrån?

Jag kommer ifrån den nyligt nedlagda hemsidan IGN Sverige där jag var recensent. Innan dess skrev jag för Skillpoint.se. Och innan dess, för länge sen, var jag inbiten på forumet här på Loading. Nu är jag tillbaka, som skribent, cirkeln är sluten och så vidare.

Varför skriver du om spel?

För att det är intressant. För att det är ett media som levererar någonting nytt hela tiden. För att spel är avkoppling. För att spel är en tillflyktsplats. Klyschorna haglar tätt, men varför ska jag ljuga? Det är ju som jag säger.

Varför blogg?

För att jag vill göra utmana mig själv. Min ambition här på Loading är att framförallt fokusera på det här utrymmet då jag vill bli mer personlig. Därför ska jag skriva texter om ämnen som är aktuella inom spelmediet och framförallt vill jag försöka bidra med nyanserade åsikter. Om det är relevant, det får vi se.

Vad kommer du ta upp i bloggen?

Allt möjligt förhoppningsvis. Det kan bli allt ifrån topplistor till krönikor, analyser av melodifestivalen eller avgörande matcher i sparkboll, jag ska sikta högt och lågt och min ambition är att skriva om allt som känns spännande, men samtidigt baka in något spelrelaterat i det jag gör. Ibland kommer jag lyckas, ibland kommer jag inte göra det. Se det som en podcast i textformat. Det här blir min ventilationskanal och vill ni vara med är ni mer än välkomna!

Min förhoppning är att publicera något en gång i veckan, men det kan även bli mer (eller mindre) än så. Det här är bara en kort introduktion för vad som komma skall, nu vet ni att jag finns, att jag existerar och så vidare, och har ni några frågor, kritik eller input är det bara att kommentera. Jag är inte konflikträdd.

Tills vidare!Taggar: presentation, blogg, Loading.se

« Till bloggen

Kommentarer

Thomas_8727 feb 2017q

Välkommen!

Vad hette du förut på Loading?

Douglas Lindberg27 feb 2017q

Thomas_87:

Välkommen!

Vad hette du förut på Loading?


Tack!

Helt ärligt så minns jag inte. Det var troligtvis något spännande smeknamn som spelade på Douglas (men det var inte Dogge, det kan jag lova dig).

Terzom28 feb 2017q

Dat header image! [love]

Douglas Lindberg 8 mar 2017q

Terzom:

Dat header image!


Kärlek!

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.