Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

FabianThorin

Registrerad: 1 mar 2017 13:29 Senaste besök: 1 mar 2017 20:24 Online: Nej

Enköping FabianThorin

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Switch Rant

FabianThorin 1 mar 2017 15:17194 visningarKommentera: 0 !

Ok. Rant Start.

Nintendo! The saviour of gaming!
Vi vet alla om Nintendos nya konsol The Switch och vi vet alla vad som kan förväntas av den. Ärligt nog så visste vi alla vad som skulle förväntas långt innan den först visades. En ny Mario! En ny Zelda! En innovativ och spännande design på en konsol skapad för nöje och kvalitetstid med familj/vänner. Det här är varken nytt tänkande för Nintendo eller för deras lanseringar. Spel som redan är på Wii-U kommer skickas om på nytt till Switch i Deluxe versioner: Tex. Mario Kart 8 och Smash 4. Kan vi förvänta oss en ny Mario Bros? Kanske tre nya Mario bros. En ny Mario Maker? Ännu en Mario Party. Nintendo sitter säkert i sitt valv av etablerade titlar och dom kommer fortsätta släppa kopior på gammla spel med små sjusteringar så länge dom tjänar pengar på det.

Klagar jag? Lite. Vad som är det absolut viktigastaste svaret att tänka på med det klagomålet är att DET ÄR KUL. Mario är kul att spela. Mario Kart 8 är fantastiskt och Breath of the Wild verkar till och med ta new ground i Zelda serien som hade blivit alltför fast i sin form. Det kommer säkert komma ett par gems där i också som med Wii-U och Wonderful 101 som är innovativa och nyskapande.

In conclusion. Nintendo sitter säkert på sitt imperium av väldesignade och roliga tv-spel och dom kan sin industri så otroligt väl. Att klaga på Switch och att klaga på Nintendo som en konsoll gamer som gillar att spela med vänner är som att klaga på att glassen du köpte inte smakar hummer. Du vet vad du får och du vet att det kommer vara bra! Så njut av din glass och njut av din Switch. Jag vet att jag kommer göra det.

Peace.Taggar: switch, Nintendo

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.