Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Evangelah

Registrerad: 16 aug 2017 18:26 Senaste besök: I dag 06:35 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

WRC: Rally Evolved

Evangelah19 jan 2018 10:31257 visningarKommentera: 2 !

WRC: Rally Evolved släpptes sent under 2005, så vitt jag vet så är spelet det sista rallyspelet som Evolution Studios gjorde. Och det är ett bra spel, deras tidigare WRC-spel har varit okej men har saknat en bra helhet och inte har inte känts helt genomtänkta. Rally Evolved erbjuder sträckor som är varierande och varje land känns unik, även mycket extra finns med så som Grupp B och konceptbilar.

Spelet har åldrats rätt väl måste jag säga, detaljrikedomen på sträckorna är en stor faktor till detta. Körkänslan var något som jag tyckte var lite svår att komma in i början, vid flera tillfällen var jag tvungen att justera "driver-aids" för att lättare hålla mig på vägen. Jag var även tvungen att ta bort pilarna på skärmen för jag tyckte dom skymde synfältet vid flera tillfällen.

Jag är ett stort WRC-fan så alla WRC spel är roliga för mig, att bara få möjligheten att köra gamla WRC-bilar är tillräckligt. Däremot för er som inte är så intresserade av WRC så skulle jag nog säga att spelet är värt att testa, just för att spelet är bra på att förmedla känslan av att köra fort på smala vägar. Och att spelet i sin helhet gör ett bra jobb.

Skulle säga att spelet är en värdig utmanare till Colin McRae Rally till PS2.P.S Detta är mitt första blogginlägg, skrivet snabbt, feedback plz.Taggar: WRC, bilspel, glenn, longplay

« Till bloggen

Kommentarer

Simon Liljedahl20 jan 2018q

Inga konstigheter detta. Betydligt mer begåvad än mig.

MEN!

Skaffa en banner för din blogg. Den dyker inte upp automatiskt i flödet över användarbloggar om du saknar bild.

Jag ser fram emot nästa inlägg.

Evangelah20 jan 2018q

Ah, så det var därför det aldrig dök upp, men då vet jag!

Och yay!

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.