Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Victor Sjöström

Registrerad: 15 mar 2005 08:00 Senaste besök: I dag 10:54 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Inlägget saknas...

Kommentarer

Anonym 2 mar 2009q

Agreed! Spelet är så jäkla bra! Det ger en exakt det man vill ha, och co-op läget är grymt roligt. Speciellt på sena LAN-nätter.

Jag vill ha ett nytt Earth Defence Force snart [love]

Kazume 2 mar 2009q

Det kan må kännas lite lågbudget, just för att det är ett lågbudget spel :)

Men i spelglädje så glömmer jag gärna bort det!

Matte 2 mar 2009q

EDF! EDF! EDF!

synd att det knappt går att få tag på, annars så skulle jag skaffa det utan att blinka.

Kazume 2 mar 2009q

FBT42 2 mar 2009q

Grymt spel! köpte det på tradera för 100 spänn=) har dock inte klarat alla banor än.. sjukt svårt på dom högre svårighetsgraderna!

GaB 2 mar 2009q

Spelet är sjukt underhållande, särskilt om man spelar co-op. Men också galet frustrerande på högsta svårighetsnivån. De där jävla spindlarna blir livsfarliga ju :(

Victor Sjöström 2 mar 2009q

Spindlarna är motherfuckers, ja. Usch!
Älskar banorna med dino-mechs dock. Så jävla mäktiga! :)

Anonym 3 mar 2009q

Matte:

synd att det knappt går att få tag på, annars så skulle jag skaffa det utan att blinka.


Distrubiterades ju vid tillfället aldrig hit, utan man fick importera från UK... Har dock precis, eller ska lanseras i alla fall, rätt precis i nuet här i Sverige likaså.

Mouldtooth 3 mar 2009q

Köpte det förra månaden och älskar det! hade hoppats 360 versionen av Onechanbara bikini samurai squad skulle vara en liknade upplevelse (samma publisher har jag för mig) men recensionerna verkar säga annnat..

Anonym 3 mar 2009q

3/10? ;)

Jag vill ha det spelet! :P

Matte 4 mar 2009q

Laser:

Distrubiterades ju vid tillfället aldrig hit, utan man fick importera från UK... Har dock precis, eller ska lanseras i alla fall, rätt precis i nuet här i Sverige likaså


ungefär precis excakt nu?

sweet deal då!

KristianSR 4 mar 2009q

Ett av de bästa actionspelen någonsin i co-op för min del! Visst är det svårt på högre svårighetsgrader, men det är ju då det blir som allra roligast. När varje beslut räknas, valet av vapen är högst avgörande och inte minst när man hittar på mer eller mindre galna strategier för att tackla bestarna!
Ju svårare det är, desto bättre vapen får man ju också och därför blir det alltid kul att pressa en inferno-bana, klara den med en hårsmån och sen röja loss med det nya vapnet man fått! Sen går det förstås att "grinda" hp på diverse effektiva sätt, fast det kan bli lite långtråkigt om man inte har roliga vänner att spela/snacka med samtidigt. :P

Vill också påpeka att tvåan till PS2 är ett bättre spel (släpptes i Europa som Global Defence Force) med sämre grafik. Det har t ex en annan karaktär med helt andra förutsättningar, samt mer intressanta (och större!) fiender och coolare vapen. Står man ut med grafiken är det ett måste för alla som gillar 2017!

Anonym24 apr 2009q

EDF EDF EDF EDF EDF!

AccoWand30 nov 2010q

FireANT!

Anonym23 jan 2011q

vankas det inte en uppföljare snart? Eller är det bara något jag fått för mig?