Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Victor Sjöström

Registrerad: 15 mar 2005 08:00 Senaste besök: 19 maj 2018 15:05 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Den läkande tårtan

Victor Sjöström 6 maj 2016 18:171515 visningarKommentera: 0 !

Ibland inser jag vilket konstigt jobb jag har ändå. Arbetsveckans sista arbetsuppgift var att ta ett screenshot på en tårta i Minecraft. Eller rättare sagt SJU tårtor. Tårtorna i Minecraft går nämligen att äta upp i etapper och bilden jag var ute efter skulle innehålla alla de möjliga versionerna av en tårta - från orörd till nästan helt uppäten.

Det går dock inte att äta tårta i Minecraft om man inte är hungrig. (Det är inte så kul i verkligheten heller.) Spelets hungermätare är i sin tur kopplad till hälsomätaren. När man är skadad läker man automatiskt sina sår i utbyte mot att man blir lite hungrigare.

Därmed: genom att växla mellan creative mode (där man kan flyga fritt) och survival mode (där man kan ta skada) svävade jag upp ett tiotal meter i luften för att sedan släppa taget och falla till marken för att ta fallskada och banka mig själv halvt till döds. Sedan kravlade jag fram längs en rad av sju prydligt uppställda tårtor och gluffade noggrant i mig av bakverken, samtidigt som jag höll koll på hur många bitar jag hade ätit av var och en.

Sedan jag gick jag hem. Trevlig helg!Taggar: Minecraft, Tårta

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.