Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Victor Sjöström

Registrerad: 15 mar 2005 08:00 Senaste besök: I dag 16:42 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

16 år senare

Victor Sjöström23 nov 2016 20:101880 visningarKommentera: 10 !

Idag fyller min skribentkarriär 16 år. (Den blir därmed gammal nog att övningsköra, vilket är ironiskt då jag själv inte har körkort.) Den 23 november 2000 kom närmare bestämt Super PLAY #57 ut i butikerna. Där recenserade jag det halvruttna Playstation-spelet Mike Tyson Boxing, samt det ungefär lika pissiga rollspelet Orphen: Scion of Sorcery. De fick 5/10 respektive 4/10 i betyg.

Spela helst inte dessa spel.Taggar: Super Play

« Till bloggen

Kommentarer

David Zander24 nov 2016q

Och så föddes en karriär som mästersågare!

Victor Sjöström24 nov 2016q

David Zander:

Och så föddes en karriär som mästersågare!


För att inte tala om att skapa pysselsidorna till Xbox Life mitt i natten tillsammans med dig! :)

David Zander24 nov 2016q

Victor Sjöström:

För att inte tala om att skapa pysselsidorna till Xbox Life mitt i natten tillsammans med dig! :)


The best of times!
Jag tror jag blev permanent vindögd av de där 3D-bilderna... :D

Rikard Halvarsson24 nov 2016q

Tror fan jag minns det numret.

Minns också när du skrev en förtitt på det där rollspelet till PS2 som hade tecknad grafik, minns dock inte vad det hette. Men när det väl kom verkade det inte så bra. Iaf så skrev du nåt skämt om nån som ville ha piroger till nån av bilderna, minns det som jättekul ^^

Oregondanne26 nov 2016q

Sätt på dig en vit hatt (men dö för guds skull inte)!

ayooo26 nov 2016q

Det fanns ju en annan snubbe som också enbart recenserade skräp, tror han hette Jonny någonting (en annan -ström?), ringer det någon klocka? Har en hel drös med gamla tidningar här, kanske får kika igenom dom imorgon och se ifall jag hittar honom.

Hur som, tycker sågningar brukar vara betydligt roligare än positiva recensioner, och det är väl mycket din (och AVGN:s) förtjänst, Victor :)

raz86828 nov 2016q

Jag minns det numret :) Minns att det varit samma skribenter hur länge som helst och så började helt plötsligt de tre nya Victor, Magnus och Love.

Waveracer11 aug 2017q

Snyggt typsnitt. Det känns modernt på något sätt. Kanske före sin tid.

Jag tänker läsa alla blogginlägg som du har skrivit Viktor. Eller nä. Men jag fastnade för rubriken till just detta blogginlägg.

Ett boxningsspel som släpptes ungefär samtidigt och däremot fick rätt fin kritik på de flesta håll var väl Ready 2 Rumble Boxing? (Från Midway?)

Jag har det till Dreamcast tror jag. Det fick väl beröm för sin arkadkänsla? EA gjorde väl även de lite halvtråkiga (och sega) Knockout Kings-spelen ungefär samtidigt också. Boxarna rörde sig lite segt. sedan lyfte de sig när de flera år senare bytte namn på spelen till Fight Night. Särskilt Fight Night 3 var väl väldigt imponerande när det släpptes, ett av de första riktigt snygga 360-spelen... (med repriser där man såg ansikten "knycklas" ihop) och tvåan till Gamecube innehöll väl Super Punch Out!! som bonus? Den serien fortsätter väl lite indirekt, på sätt och vis med MMA-spelen som EA numera gör och har släppt två av hittills.

Recenserade du något av de spelen också?

Victor Sjöström11 aug 2017q

Waveracer:

Recenserade du något av de spelen också?


Japp, jag recenserade både Ready 2 Rumble: Round 2 och Knockout Kings 2001 redan i det nästföljande Super PLAY-numret. Av någon anledning fick jag ta hand om alla boxningsspel under min första tid på tidningen. :P

Waveracer11 aug 2017q

Jobbigt när man blir typecastad i recensentvärlden redan från dag ett! ;)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.