Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Mr.Minux

Registrerad: 15 mar 2005 23:07 Senaste besök: I går 20:15 Online: Nej

Mr_minux Mr Minux swe

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Tankar runt spel och wrestling

Mr.Minux 8 maj 2015 15:24565 visningarKommentera: 0 !

Spel wrestling och lite annat som hänt, så börjar bloggen denna gången då det var ett tag sedan jag skrev något här inne.
Har inte varit så aktiv varken här eller på spelfronten på ett tag , har spelat Heartstone en del medan både Wii u, Ps4:an och Xbox One har fått vilat en hel del, nu i veckan har jag börjat spela mera.

Har bokat två spel som jag inte kan låta bli att bli nyfiken på, visst finns det flera titlar en dessa två som jag är intresserad av har gjort en lista här nedan för.
Det är inte lätt att hålla spel intresset uppe och veta vilka maskiner man ska köpa spelen till när det gäller Xbox One och Ps4.

Har även tittat bakåt på gamla bloggar och kommit fram till i år blir det 32 år av spelande för min del, då räknar jag med från och med jag fick mitt första Nintendo, dess för innan spelade jag på arkad maskiner och flipper var ännu tidigare när jag var så liten att man stod i barnvagnen och spelade på lokala korvkiosken.

Så spelandet började för 35 år sedan om vi ska gå ända tillbaks till flipper spelandet, mycket har hänt sedan dess, och har haft mitt spel hjärta hos Nintendo så som Sega och Sonys maskiner.
Har väl alltid haft Sony och Nintendo som mina favoriter, men det har förändrats nu mer än någon gång innan, väljer att spela på maskinerna efter vad jag vill spela ser inte ner på någon av dem utan är glad att jag har möjligheten att ha dem alla tre.

Varje maskin i denna generationen har både sina positiva och negativa saker.

Ett annat intresse jag har och haft ett tag är Wrestling det har blivit ett tag även det att jag har tittat på och det är lika roligt då som nu, förut fanns nästan bara Wwf som det hete på den tiden som nu går under namnet Wwe, men likt spelmarknaden finns det flera aktörer här också så som Tna och Lucha Underground som inte funnits så länge lite smakprov finns längre ner i bloggen.

Bubblare till köp

Mortal Kombat X - PS4
Kingdom Hearts 3 - PS4

Yoshi's Woolly World - WII U
Splatoon - WII U
Hyrule Warriors - WII U
Captain Toad: Treasure Tracker - WII U

Forza Motorsport 6 - XBOX ONE
Fable Legends - XBOX ONE
Crackdown - XBOX ONE

Mighty No. 9 - ? -

Bokade spel

Playstation 4

Steet Fighter V - PS4Star Wars Battlefront - PS4The Witcher 3 - PS4Lucha Underground - Wrestling

Lucha Underground: The Trios Tournament Begins - FULL MATCHLucha Underground 4/22/15: Son of Havoc, Ivelisse & Angelico vs The Crew - FULL MATCHTNA - Wrestling

Exclusive First Interview With Billy Corgan About Joining TNA WrestlingDrew Galloway Vows To STAND UP In Epic Speech!WWE - Wrestling

Sting kicks off Raw for the first time ever: Raw, March 23, 2015William Regal signs a new NXT Superstar: WWE NXT, May 6, 2015

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.