Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Mr.Minux

Registrerad: 15 mar 2005 23:07 Senaste besök: I går 21:04 Online: Nej

Mr_minux Mr Minux swe

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Forza 6 & Battlefront & Transformers

Mr.Minux21 nov 2015 21:18320 visningarKommentera: 3 !

Det vart en hel del spelat idag sitter som fast klistrad framför tv:n med Battlefront, man bara ryser av dem fina miljöer som finns i spelet.

Star Wars Battlefront Gameplay Launch TrailerNär jag väl kommer till is grottorna och så som skogen där ewokerna bor, inser jag att detta är vad man ville kunna spela när man var yngre och hade Star wars figurer.

Jag tycker inte alls att det är lite man kan göra i detta spelet, eller är det så att det är något inom mig som tycker på detta viset för att det är just Star wars ?

Detta återstår att se, mitt upp i spelandet av Battlefront får jag något ryck och blir väldigt sugen på att spela Tranformers Devistation, det blir att jag byter till det spelet istället är minst lika nöjd med detta spelet som Battlefront.

TranformersEfter att ha klarat några banor så känner jag att det är dags att slå på Xboxen det det blir suget efter bilspelande som slår till från Transformers, När jag kört ett tag känner jag mig lite kluven och börjar undra vad var det jag var sugen på ?, inte fan var det Forza 6 tänker ska jag sätta igång Forza Horizion istället.

Forza Motorsport 6Rotterdam NationDå slår det mig det är Ridge Racer jag saknar den underbara musik och känslan av att ställa bilen på bredställ genom kurvan.

Rare HeroTyvärr har jag inget Ridge Racer till något av min enheter, det vart att trösta sig med lite Super Mario Maker istället, när jag startar spelet märker jag att två av mina banor tagits bort online.

Då blir jag sur på Nintendo på första gången på länge och stänger av Wii U:n, aja det vart som sagt en del spelat idag :D hoppas ni har haft en bra helg med mycket spelande.

« Till bloggen

Kommentarer

Rikard Halvarsson27 nov 2015q

Själv spelar jag Star wars och tycker det är riktigt underhållande :)

Men roligt att du skrev om Transformers, har varit riktigt sugen på det spelen sen jag förstod vilka som var utvecklare.

Får bli att plocka upp när jag är tillbaka från utlandsresan, om det är värt det? :)

Mr.Minux27 nov 2015q

Rikard Halvarsson:

Själv spelar jag Star wars och tycker det är riktigt underhållande :)


Trevligt jag tycker man har väldigt roligt jag med det känns osm alla bara har roligt med spelet när man spelar det finns ingen press lixom att man ska vara bra och att alla bidrar med något :)

Rikard Halvarsson:

Men roligt att du skrev om Transformers, har varit riktigt sugen på det spelen sen jag förstod vilka som var utvecklare.

Får bli att plocka upp när jag är tillbaka från utlandsresan, om det är värt det? :)


Det tycker jag och kan du beställa där du är ifrån så gör snarast då webhallen bara tar 249 kr på blackfriday pris

Ps4 : http://www.webhallen.com/se-sv/spel/playstation_4/228789-tra...

Xbox One : http://www.webhallen.com/se-sv/spel/xbox_one/228788-transfor...

Rikard Halvarsson10 dec 2015q

Mr.Minux:

249 kr på blackfriday pris


Missade det helt :( Ändå inte i Sverige nu, så får bli att plocka upp i jan/feb :)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.