Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Mr.Minux

Registrerad: 15 mar 2005 23:07 Senaste besök: I dag 15:18 Online: Ja

Mr_minux Mr Minux swe

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Nästa steg ?!

Mr.Minux 8 feb 2016 11:141031 visningarKommentera: 4 !

Det började med att Sony visade upp dem första glimtarna av Playstation 4 och det gjorde dem så här.

Exclusive video | PlayStation 4 See it First at E3 | TeaserKan bara inte förklara den känslan man fick av detta video klippet, det kändes som gamla Playstation eran från Playstation 1 var tillbaks och allt var möjligt igen.
Samtidigt ville jag inte riktigt erkänna för mig själv att Nintendo inte riktigt gått den vägen som jag hade velat med Wii U, jag kände det var en bra maskin och som jag skrivit innan bästa sedan Super Nintendo.

Ändå ville jag att maskinen skulle lyckas, jag skulle inte vilja säga att den inte var bra, för bättre än Xbox One tycker jag att den är.
Då pratar vi om spelen som aktören själv släpper till sin maskin, sen att Nintendo inte haft så bra 3:e parts stöd har inte stört mig något sådär när jag vetat att jag kommer att ha en Playstation 4 vid sidan om.

Tiden gick och jag skaffade en Playstation 4 och en Wii U, tänkte även att jag ger Xbox One en chans med.
Tog och förbokade en Xbox One och fick hem den, det kändes som nu kan inget gå fel, jag har alla tre maskinerna och jag kan välja där spelen finns till lägst pris.

Det som du började komma i huvudet var att när jag väl spelar gör jag det ofta på en maskin dem andra bara fanns där. till och med till Wii U vart det mer ett samlande av Nintendo spel än att spela.
Sedan att Nintendo börjar prata om NX och jag känner att är jag verkligen redo för nästa Nintendo maskin, jag bestämmer mig för att verkligen känna efter hur jag ska lägga upp mitt spelande i framtiden kommer jag vilja köpa en NX om jag har en Wii U och en Xbox one plus en Playstation 4 ?!

Jag bestämmer mig för att det är Wii U och Xbox One som får ge vika då det nästan blir att jag bara spelar på datorn och Playstation 4 , det har blivit mycket Battlefront och Disney Infinity.

Efter jag lämnat in allt som har med Nintendo och Xbox One att göra på lokala gamestop, så väljer jag spel som Life is strange , Mortal kombat X och Uncharted The Nathan Drake Collection.

Blev även en del förbokningar The Division , Street fighter V och Uncharted 4: a thief’s end, det blir en ny start för spelandet på Playstation 4.

Jag tänker inte räkna bort Microsoft eller Nintendo nästa generation men kommer nog inte bli att man köper alla maskiner i igen, nu så här i efter hand har jag bara haft tur att Playstation 4 inte haft titlar som fallit mig i smaken så mycket så jag känner inte att jag ligger efter så mycket.
Med detta sagt kommer jag att spela endast på Playstation 4 under resterande generationen, men även att ha ett öga på Microsoft och speciellt på Nintendo.

Det handlar inte om favorisera något bolag denna gången utan där det finns dem spelen jag vill spela,plus att vara förbered för nästa generation om kommer snabbare än vi tror om det stämmer med Nintendos rykten.

Ha en bra dag blogg läsare och måste nämna det får fortfarande rysningar när jag ser klippet ovanför.

//Mr.Minux

« Till bloggen

Kommentarer

pixll12 feb 2016q

Jag funderar på att sälja min vita Xbox One också.
Orkar nästan inte ha två konsoler. Har inte tid heller med familj och barn. Det blir bara att jag spelar lite på den ena och lite på den andra. Duttande.
Kan aldrig bestämma till vilken konsol jag ska köpa ett spel heller. Nä. Det passar kanske inte mig att ha flera :)

Mr.Minux13 feb 2016q

pixll:

Jag funderar på att sälja min vita Xbox One också.


Ok vilken är din andra maskin ?

pixll:

Orkar nästan inte ha två konsoler. Har inte tid heller med familj och barn. Det blir bara att jag spelar lite på den ena och lite på den andra. Duttande.
Kan aldrig bestämma till vilken konsol jag ska köpa ett spel heller. Nä. Det passar kanske inte mig att ha flera :)


Kan säga att jag klarat av två spel på den här lilla tiden då jag känner att om jag ska spela blir det mera just på en maskin nu :)

pixll13 feb 2016q

Min andra är Ps4.

Jag kan tänka mig att det blir så :)
Men samtidigt är jag inte säker. Hittills har spelen på Xbox One varit roligare, om jag ska vara ärlig. Forza-serien är fantastisk och Halo 5 var bra!
Ps4:an vill jag dock inte göra mig av med. Mer kompisar där, och det är ju PlayStation.. nån form av sentimentalitet finns där sen Ps1 :)

Ska båda vara kvar så får jag kanske fokusera på en i taget.
Jag vet inte hur jag ska lägga upp det.

Mr.Minux14 feb 2016q

pixll:

Ska båda vara kvar så får jag kanske fokusera på en i taget.


Det är nog en bra ide :D

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.