Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Mr.Minux

Registrerad: 15 mar 2005 23:07 Senaste besök: I dag 15:18 Online: Ja

Mr_minux Mr Minux swe

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

E3 Rond 2 plus annat

Mr.Minux16 jun 2016 12:39965 visningarKommentera: 0 !

Då var det dags för rond 2 i tungvikt mötet mellan Sony och Microsoft.

Microsoft börjar på E3 i år med att visa upp sin Xbox One S och sedan en hel del spel när man tittar på spelen i Microsofts show, känns det som oj vad många spel och exklusiva spel det kommer till Xbox One.

Men känslan av att jag vill spela dess titlar uteblir, så känns det ändå tomt, jag bestämmer mig för att vänta och se vad Sony kommer med kanske är det bara jag som inte brytt mig tillräckligt om E3 i år?!.
När det börjar närma sig slutet av deras show så kommer presentationen av Project Scorpio, här förväntar sig Microsoft att spelare ska bli wow denna måste jag ha för att den kommer ha så mycket styrka.

I mitt fall ryckte jag på axlarna då både erfarenheten av att veta att det kan ändras väldigt snabbt hur den blir och att Sony kommer göra det bättre med Playstation Neo.
Så känns det inte så super som säkert Microsoft hade velat i mina öron.

Sony börjar sin show med God Of War och jag känner bara oj detta måste jag ha när det kommer, det kommer flera spel en efter ett annat denna känslan som inte fanns hos Microsofts spel finns på Sonys spel.
till och med lite nyfiken på VR headsetet som jag inte alls varit intresserad av innan, men det sträcker sig inte längre än till nyfikenhet.

När jag inser att Neo inte kommer att visas upp eller pratas om i år på E3 så blir jag något besviken, vill veta pris och vad den innehåller, men lugnar ner mig lite när det är sagt att blir efter sommaren som det ska pratas mera om den maskinen.

Rond 2 går till Sony intresset av Microsofts produkter har inte bara med Xbox att göra utan på dator sidan med, Microsoft har ingen större betydelse längre i mitt liv det märks när det kommer till intressen.

Sen Nintendo som visar upp nästan bara Zelda jag har varit en av dem som hängt med sedan början av Wii U la det på hyllan, genom sälja min enhet för att vara lite mer förbered inför NX jag är inte alls säker på NX eller om det komma bli någon enhet alls.
Men när man visar upp Zelda känner jag ingen ånger för att jag sålt Wii Un utan känner en lättnad, och ska jag spela Zelda på något ska det vara på NX känns det som.

I början av Nintendos Show säger Reggie nämner Christina Grimme dött, jag tänker inte mer på det just då utan tyckte väl jag kände igen namnet, senare på kvällen inser jag att det är ju den tjejen som jag följt sedan hon börja sjunga.

Mitt musik intresse och av nya talanger finns eftersom jag jobbat på radio och som dj, jobbat med skivbolag osv får många år sedan, Christina Grimme var en av dem som jag hittade tidigt via youtube och kände på mig att hon kommer bli något stort någon dag.
Det var då jag vart ledsen och insåg inte fören i dag mer att detta var sant osv och kopplat ihop namnet och personen.

RIP

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.